25 x de mooiste posts van DARUM

Je hebt er ongetwijfeld al eens eentje van voorbij zien komen op Facebook of Instagram: de geweldige quotes van DARUM. Zo niet, dan móét je echt verder lezen. Op social media worden namelijk geniale quotes geplaatst. Denk hierbij aan teksten als:

  • Dat moment in het restaurant dat je denkt dat je eten eraan komt, maar het eigenlijk voor de tafel ernaast is
  • Ik hou ervan om discussies op het internet te lezen. Dan kom je er pas achter dat jouw IQ gewoon bovengemiddeld is
  • Ik wil die uitklapbare telefoons weer terug. Toen was het zo stoer om een gesprek te beëindigen

De 25 mooiste DARUM’s

Het mooie vind ik dat deze teksten echt vrijwel allemaal zó herkenbaar zijn. Bijvoorbeeld de bovenstaande over dat je denkt dat de ober met jouw eten aan komt lopen, maar het voor de tafel verderop is. Zó herkenbaar. Ik verzamelde daarom 25 van mijn persoonlijke favorieten. Sommige quotes zijn echt 100% van toepassing op mij. Andere quotes vind ik gewoonweg schitterend. Wil je meer zien van DARUM volg ze dan zeker op Facebook of Instagram. Dat is echt de moeite waard!

DARUM T-shirts

Helemaal geniaal zijn de DARUM T-shirts. Deze kun je via de website van DARUM bestellen. Op de shirts vind je weer een aantal van de meest geniale quotes, zoals:

  • Of ik vreemde talen spreek? Na 5 glazen tequila en 4 baco’s spreek ik vloeiend hakuna matata
  • Ik heb geen last van een ochtendhumeur. Ik ben gewoon chronisch chagrijnig
  • Waarom ben ik niet gewoon verslaafd aan gezond eten en sporten?

Bezoek de DARUM website voor meer informatie en om jouw bestelling te plaatsen! Het leuke is dat je ook je eigen tekst door kunt geven om op een shirt te laten drukken. Er is overigens ook een DARUM snapback op komst. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je jouw gegevens achterlaten op de website van DARUM, zodat ze je op de hoogte kunnen houden wanneer de cap beschikbaar is.