Zomer in de kop: badpak of bikini?

Met het mooie weer buiten hebben wij de zomer in de kop! Tijd om alvast vooruit te kijken en onze zomerse garderobe op orde te krijgen. En daar hoort natuurlijk ook zwemkleding bij! Maar kiezen we dit jaar voor een bikini of dragen we toch liever een badpak? Hoewel de mode een bikini voorschrijft, voelen veel ladies zich fijner in een bedekter badpak. De keuze blijft dan ook een lastige. Badpak of bikini?

Wat zijn we onzeker

We besteden vaak meer tijd aan het uitzoeken van de perfecte badkleding, dan dat we bezig zijn met het kiezen van een winterjas. Dit terwijl we de laatste toch echt veel vaker dragen. Hoe komt dit toch? De reden is eigenlijk vrij eenvoudig. In een winterjas voelen we ons niet zo kwetsbaar als in een badpak of bikini. Op het strand geven we onszelf behoorlijk bloot, nog net niet naakt! Onzekerheid speelt dan ook een belangrijke rol bij de keuze voor een badpak of bikini. Ongeacht het draagcomfort zijn we toch vooral bezig met wat andere mensen van ons lichaam vinden. Maar waar zijn wij zelf gebleven?

Kies voor jezelf

Dub jij nog over de keuze tussen een badpak of bikini dit jaar? Denk deze keer dan eens volledig aan jezelf en niet aan wat anderen van jou zullen vinden. Heel simpel gezegd: jij bent waarschijnlijk meer tijd bezig met het bedenken wat anderen van je vinden, dan dat anderen daadwerkelijk aandacht aan jou besteden. Het belangrijkste is dan ook wat jìj het mooiste item vindt en of jij een badpak of juist bikini lekkerder vindt zitten. Jouw lichaam is hoe dan ook prachtig!

Badpak of bikini?

Naast de look kleven er natuurlijk meer voor- en nadelen aan de keuze voor een badpak of bikini. Wil je lange stukken zwemmen dan zit een badpak waarschijnlijk lekkerder, maar wil je egaler bruin worden dan is de keuze voor een bikini beter. Ga je het water op om te surfen dan voorkom je met een badpak dat je je broekje snel verliest, maar moet je tussendoor naar het toilet, dan is een bikinibroekje eenvoudiger. Kortom, welke keuze je ook maakt.. het is jouw mening die telt. En mocht je niet kunnen kiezen, dan neem je ze toch allebei?

Shop de look

Sam Friday € 54,95
Seafolly € 90
Banana Moon € 62
Reiss € 90
Pain de Sucre € 145