Zo stijl je je witte sneakers onder een heerlijk zomers outfitje

We zijn altijd opzoek naar de leukste outfitjes voor jullie en natuurlijk de leukste items om in je kast te hebben. Een van de klassiekers zijn de witte sneakers en ook dit jaar weer HE-LE-MAAL hot! Maar hoe stijl je die witte gympies nu eigenlijk het leukst met zomerse outfitjes? Rokjesdag is al drie keer geweest, dus verwacht een hoop blote benen! Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Welke outfit is jouw favoriet?

De modetrends door de jaren heen
De trend is een oude bekende uit de modegeschiedenis. De sneakers, oftewel sportschoenen, werden in de jaren 90 al veelvoudig gedragen.
Voor vele waren tv-zenders zoals TMF & MTV een inspiratie en ook konden de posters van presentatrices en artiesten uit deze tijd niet ontbreken. Grote voorbeelden in deze tijd waren de hiphoppers. Net zoals hun muziek werd ook de sportieve kledingstijl overgenomen door vele jongeren. Wijde baggy jeans, oversized hoodies, overhemden, basballcaps & sneakers horen bij de jaren 90, maar zijn vandaag de dag ook helemaal hip. We combineren de sneakers daarnaast graag met versleten jeans. Ook deze trend komt oorsponkelijk uit het jaren 90 en heeft haar bekendheid te danken aan de populaire zangers: Kate Moss en Kurt Cobain. Bij de instalooks uit dit artikel zijn de invloeden uit de verschillende jaren duidelijk zichtbaar. Laat je inspireren door de verschillende tijdperken en combineer de witte stappers met o.a. kleding in felle kleuren en retro items zoals: de scrunchie, hoop oorringen of een zonnebril met een retro montuur. Zo geef je je look een interessante twist & zul jij hoofden doen draaien.

You’re welcome..

https://www.instagram.com/p/BxsZpqoCNJ9/

https://www.instagram.com/p/BxzcnCYINnx/