Zo houd je warme voetjes!

Het is weer kouder buiten, om kwart over acht is het donker en de jassen mag je weer tevoorschijn toveren. Ja, je leest het goed, het begin van de herfst staat weer om de hoek en dat mogen we weten ook. – als het aan het weer licht dan –

De herfst is in veel opzichte prachtig natuurlijk, maar kent ook zo z’n mankementen. Denk: veel nattigheid, een onvoorspelbare natuur én koude voeten! Er is een hele grote groep mensen die massaal koude voeten krijgen als die eerste officiële herfstdag is geweest. Om het dan maar niet te hebben over die eindeloos koude handen die daar nog bij komen.

De vraag is natuurlijk.. Hoe houd je je voeten warm?

We begrijpen dat je kunt kiezen voor een flink paar sokken of lekkere sloffen voor thuis, maar er zijn dus nog andere tips om lekkere warme voetjes te krijgen. Wij zetten de leuksten voor je op een rij.

De boyfriend

De boyfriend is eigenlijk dé manier om je voeten lekker warm te houden. Spreek met ‘m af dat hij zijn favo serie of voetbal mag kijken, maar tijdens de uitzending jou moet verwennen met een voetenmassage. Uiteraard wel ónder een dekentje.

Plateau

Ga voor een plateauzool. Het klinkt logisch, maar doordat je op een veel dikkere zool loopt, krijg je dus veel minder snel koudere voeten. Zijn wij even blij dat een plateauzool nog steeds helemaal hip is.

Muts!

Doe een muts op. Door een van je ‘uiteindes’ van je lijf niet aan de kou bloot te stellen, maar juist extra te verwennen met warmte, zal ook de rest van je lijf het minder koud hebben. Dus: muts op, staat ook meteen lekker fashionable.

Niet te strak

Draag niet te strakke schoenen. Door je voeten af te knellen, worden ze nooit warm. Draag dus wat lossere laarsjes of sneakers. En als je je voeten dan echt niet koud krijgt, kun je ook nog leuke dikke sokken erin dragen.

Sportsokken

Lucky you dat de sportsokken anno 2020 helemaal hot zijn, want sportsokken zijn de sokken die je voeten warmer houden dan normale katoenen sokken. Win!

Duik ’t bed in

Sowieso is in je nakie het bed in duiken altijd een goed idee, zo heb je het binnen no time warm. Wedden dat daar je voeten ook echt wel weer van opknappen?

Heb jij nog gekke tips of tricks om je voeten warm te houden tijdens deze koudere dagen? Let us know!

Photocredits: Pixabay.