Zo creëer je de look van Maxima en de prinsessen

Wat was het een mooi feest! Konings 2022 was weer als vanouds. Menigten gehuld in oranje dromden samen bij podia, foodtrucks en vrijmarkten. Maar alle ogen waren natuurlijk ook gericht op ons Koningshuis. Want wat zagen onze Koningin en de prinsessen er weer fantastisch uit! Zo creëer je de look van Maxima en de prinsessen.

La reina: Maxima

Wat zag ze er weer prachtig uit en dit keer in een roze jurk van haar favoriete modehuis Natan. Dé kleur van het voorjaar wederom met verve gedragen. De beige mantel en zalmroze hoed maakten de look helemaal af. Zelf deze look creëren? Check de shopinspiratie hieronder!

De prinsessen

Ariane

De jongste van de knappe prinsessen zussen zag er om door een ringetje te halen uit op deze zonnige Koningsdag in Maastricht. De jurk is het merk van Sandro en kost zo’n € 265. Creëer zelf eenvoudig deze royal look met een donkerblauwe jurk en knalgele clutch. Zwarte ballerina’s of een paar hakken erbij en je bent klaar om op pad te gaan!

Alexia

Prinses Alexia droeg tijdens Koningsdag een pak en top van het merk Tara Jarmon. De roze tas die zij hier bij draagt is van het modehuis Natan en komt uit de kledingkast van onze Koningin. De outfit van de prinses kost in zijn geheel zo’n € 700, met Capsule Studio heb je een goedkoper alternatief om er nét zo mooi uit te zien!

Amalia

Het pak dat Amalia droeg tijdens Koningsdag was van het merk MaxMara, met een prijskaartje van zo’n € 1.250. Het groene tasje, dat weer goed past bij de outfit van haar zusje, is van het merk Jacquemus. Met deze outfit heeft de jonge Koningin in spe een prachtig royal statement neergezet. Power suits zijn harstikke hip op het moment en iedere fashionista wil er dan ook tenminste 1 in haar kast hebben hangen!

Headerfoto https://www.instagram.com/p/Cc2toGDMxdW/