Zeeman verrast opnieuw met een ware festival collectie

Het festivalseizoen is in volle gang en Zeeman weet precies hoe ze daar op in moeten spelen. Deze week lanceren ze een unieke collectie met items die volledig gemaakt zijn van hergebruikte materialen: ingeruilde statiegeldtasjes en gebruikte bedrijfskleding om precies te zijn.

In samenwerking met duurzame modeontwerpers Franck en Oxious heeft Zeeman een complete festivalcollectie ontworpen. Of je nu kiest voor een volledige festivaloutfit van Zeeman, een handig picknickkleed voor een relaxte middag, of een stylish tasje om je look af te maken, met deze collectie ben je niet alleen super duurzaam, maar ook helemaal festival proof!

Zeeman festival collectie

Oxious en Fraenck

Oxious en Fraenck staan bekend om hun duurzame aanpak en creatieve ontwerpen, wat perfect aansluit bij Zeeman’s streven naar circulaire en milieuvriendelijke producten. Speciaal voor Zeeman hebben beide merken unieke stukken ontworpen met het concept van re-purpose: het hergebruiken van onderdelen van afgedankte items voor een nieuw product met dezelfde of een andere functie. Het resultaat is een collectie van unieke items die zowel stijlvol als praktisch zijn, en die bijdragen aan afvalvermindering en het verlengen van de levensduur van materialen.

Festivalcollectie

De collectie

De collectie bestaat uit een veelheid aan exclusieve items gemaakt van hergebruikte Zeeman bedrijfskleding en statiegeldtasjes. Zo zijn er van ingeruilde statiegeldtasjes festivalkleden, shirts, shorts en heuptasjes gemaakt. Ingezamelde Zeeman-bedrijfskleding is gebruikt voor nieuwe festival-looks zoals denim bandeautops en hooded tops, unisex mouwloze vesten en denim schoudertassen.

De items zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.zeeman.com en in de winkels. En wat kost dat nu? Niet veel! Prijzen zijn vanaf 9,99 euro tot 34,99 euro. Helemaal budgetproof zoals we van deze winkel gewend zijn!