WINNING WEDNESDAY: win kaarten voor een exclusief concert van Rondé op 16 november

Bright Eyes, Love Myself, Hard to say goodbye: misschien zeggen deze nummers jou iets? Het is de muziek van de Nederlandse indiepopband Rondé. De band stond dit voorjaar nog in het Ziggo Dome met Bastille en speelt nu op het podium van Q-Factory Amsterdam tijdens de Jim Beam Welcome Sessions. Het Amerikaanse bourbonmerk brengt wereldwijd fans en bands dichterbij elkaar tijdens speciale muziekervaringen, en nu dus ook in Nederland. Maak deze week 2x kans op 2 tickets voor deze once in a lifetime experience op woensdag 16 november bij Q-Factory in Amsterdam.

Jimmy Beam Welcome Sessions

Om de reis die bands en artiesten samen met hun fans maken te vieren, organiseert Jim Beam over de hele wereld Jim Beam Welcome Sessions. Deze sessies zijn begin 2022 in het leven geroepen omdat het bourbonmerk gelooft in de verbindende kracht van muziek. Bekende bands en artiesten keren terug naar hun creatieve broedplaatsen, locaties waar hun succes begon. Op 16 november geeft de vierkoppige Nederlandse band Rondé een intiem concert in de Q-Factory in Amsterdam, daar waar het voor de indiepopband allemaal begon.

Bron: Q-Factory Amsterdam

De reis van Rondé

Rondé ontstond in 2014, toen een groepje leerlingen van de Herman Brood Academie voor een schoolopdracht een band oprichtte. Niet lang daarna werd de groep uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Daarna ging het hard; de band scoorde verschillende Top 40-hits en het nummer Hard to Say Goodbye belandde in 2021 op de eerste plaats van de Mega Top 30. Iets wat je vast niet ontgaan is! Dit succes volgde na dagen en nachten in de Q-Factory studio’s, waar zij nu dus terugkeren voor een intiem concert.

Winnen!

Op woensdag 16 november komen bourbon en muziekliefhebbers samen tijdens de Jim Beam Welcome Sessions in Q-Factory Amsterdam en jij kan erbij zijn! Wil jij kans maken op tickets voor dit intieme concert in Amsterdam op woensdag 16 november? Zo maak je kans:

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in de comments weten wat muziek voor jou betekent
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Winning wednesday

Actievoorwaarden

De actie loopt tot dinsdag 15 november 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.