WINNING WEDNESDAY: win een vegan nagellakset van PJR Care t.w.v. € 50

Voor wie wel van een vrolijk kleurtje nagels houdt in de zomer hebben we deze week een hele toffe WINNING WEDNESDAY in samenwerking met PJR Care! Wil jij kans maken op een vegan nagellakset van dit toffe merk met daarin een basecoat, topcoat en twee te gekke kleurtjes t.w.v. € 50? Lees dan snel verder voor de actievoorwaarden!

De frustratie van nagellak

Werkzaam als Business Class stewardess was uiterlijke verzorging, en dus ook mooi gelakte nagels, een must tijdens medeoprichtsters Jennifer’s loopbaan. Na tientallen merken te hebben gedragen, stuitte ze toch elke keer weer op hetzelfde probleem: geen enkele nagellak was bestand tegen de lange vluchten en de vele handelingen die ze aan boord moest verrichten. Gellak leek een oplossing, echter na het verwijderen met aceton werden haar nagels zwak, dun en braken regelmatig af. Herkenbaar? Samen met haar man Pim besloot ze om grondig onderzoek te gaan doen naar nagellak. Wat bleek? In veel nagellak zitten allerlei (onbekende) gifstoffen. Hier moesten we vanaf, aldus het koppel. En zo ontstond PJR Care in 2018.

Adembenemende nagels

Buiten het feit dat de nagellak 100% bestaat uit goedgekeurde verantwoordelijke producten, zowel voor mens als dier, is de Halal nagellak ook ademend en waterdoorlatend. Simpelweg wil dit zeggen dat je bij het lakken de nagel niet afsluit, zoals bij gewone nagellak, maar de nagel door de lak heen kan blijven ademen. Hierbij is PJR Care Nail Polish ook nog eens waterdoorlatend. Wat ervoor zorgt dat de vochthuishouding van de nagel niet wordt afgesloten. De technologie is vergelijkbaar met de technologie zoals die in contactlenzen wordt toegepast, een revolutie! En dan wil het oog natuurlijk ook wat. De PJR Care nagellak komt in heel veel vrolijke, maar ook neutrale kleuren. Voor iedere gelegenheid een lakje!

PJR Care

Winnen!

Wil jij kans maken op deze nagellak set van een basecoat, 2 kleurtjes en een topcoat, van dit merk?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Schrijf een originele comment op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 12 juli 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.