WINNING WEDNESDAY: win een Suprecilium Masterclass van dé Brow Specialist van de sterren Kelley Baker op 28 oktober

Ken je het merk Supercilium nog? Deze week staat de WINNING WEDNESDAY opnieuw in het teken van hét brow merk voor professionals. Het merk werkt samen met één van de meest bekende brow artist ter wereld: Kelley Baker. Wil jij net zulke mooie eyebrows als de Kardashians of Ariana Grande? Tijdens een exclusieve masterclass leer je meer over Kelley’s make-up skills. Ben jij één van de gelukkige deelnemers? Maak kans op twee tickets voor deze masterclass op Ladify.nl!

Brow artiest van de sterren

Kelley Baker is één van de meest bekende en gevraagde brow artists ter wereld en komt op vrijdag 28 oktober 2022 naar Amsterdam om een exclusieve masterclass te geven. De Amerikaanse werkt onder andere samen met de zusjes Kardashian-Jenner, Ariana Grande en Zendaya. Tijdens het event, gehost door Manouk de Vries, CEO van Supercilium, deelt Baker alle noviteiten rondom waxen, shapen en het creëren van de perfecte wenkbrauwen met make-up. Deze masterclass wordt aangeboden voor MUA’s, beauty pro’s, brow artists en consumenten met een passie voor make-up die hun skills op het gebied van wenkbrauwen willen upgraden. Tickets zijn nu online verkrijgbaar, maar jij kunt dus een voor de masterclass plekje winnen!

Kelley Baker Brows
Kelley Baker Brows

De brow specialist

Supercilium is al jarenlang hét brow merk voor professionals. Het merk verzorgd opleidingen, en levert brow producten in 75 landen. Supercilium heeft een e-commerce platform en een online Academy waarmee ze maandelijks honderen brow pro’s opleiden. Het merk is ontstaan uit een diepe liefde om vrouwen een goed zelfbeeld te geven. Om de Supercilium community uit te breiden, lanceerde het beautymerk in maart 2022 voor het eerst producten voor de consumentenmarkt met een exclusieve brow routine. Zo kan de consument naast een bezoek aan de beautyexpert ook thuis eenvoudig hun wenkbrauwen stylen. 

Kelley Baker

Winnen!

Wil jij kans maken op twee tickets voor de exclusieve Masterclass van Kelley Baker x Supercilium op 28 oktober in Amsterdam? Volg onderstaande stappen en wie weet sta jij straks tegenover the one and only Kelley Baker.

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in de comments weten waarom jij deze Masterclass nodig hebt
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 25 oktober 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.