WINNING WEDNESDAY: win een Moederdagpakket van Mister Barish t.w.v. € 54,-

Het is weer Winning Wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie! Deze week geven we 2x een Moederdagbox van Mister Barish weg t.w.v. € 54,-. Verwen jouw moeder, oma of beste vriendin met premium koffieblends in een te gek jasje. Lees de actievoorwaarden en doe mee!

Een koffiebox voor Moeders

De Mister Barish koffiebonen Moederdag Box bestaat uit 4 premium blends die verpakt zijn in een zeer mooie geschenkverpakking. Ideaal als moederdagscadeautje voor moeders die van heerlijke koffie houden. De blends zijn geselecteerd en samengesteld voor bean to cup espressomachines. Elke blend heeft zijn eigen typische smaak en de mooie roze verpakkingen dragen opvallende inspirende quotes.

Barish Moederdagbox

Mister Barish

Een duurzame kop met zwart goud voor iedereen: dat is waar het koffiemerk Mister Barish voor staat. Door de verkoop van losse koffiebonen, tegen eerlijke prijzen ingekocht van plantages met milieuvriendelijke producten, wil het merk het groeiende gebruik van wegwerpplastic tegengaan. Uniek in Nederland: Mister Barish verkoopt maandelijkse abonnementen waarbij de klant per kopje koffie betaalt. Daarbij inbegrepen zit een toestel, de service en ondersteuning en de meest geschikte bonen. Zo wordt goed en luxe koffiedrinken toegankelijker voor een breder publiek. Vorig jaar opende Mister Barish zijn eerste Experience Store in Amsterdam, waarmee het merk officieel werd gelanceerd in Nederland.

Winnen!

Wil jij kans maken op deze mooie prijs?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten welke moeder dit pakket volgens jou verdient!
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

[jr_instagram id=”4″]

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 11 mei 2021. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.