WINNING WEDNESDAY: win een make-up pakket van Supercilium voor de perfecte brows t.w.v. € 70

Deze week staat de WINNING WEDNESDAY in teken van prachtige strakke wenkbrauwen. Maak kans op een set van Supercilium t.w.v. zo’n € 70, bestaande uit een Brow Pencil, Brow Highlighter en Brow Control. Met deze producten maak je mooie strakke wenkbrauwen die jouw look nét dat beetje extra geven. Kans maken? Lees het artikel en bekijk de voorwaarden van deze winactie.

Supercilium

Supercilium is een beautymerk gespecialiseerd in professionele wenkbrauwproducten. Supercilium levert haar producten in 75 landen en is vooral bekend in Amerika. Supercilium heeft een e-commerce platform en een online Academy waarmee het bedrijf maandelijks honderen brow pro’s opleiden. Over browspecialisten gesproken.. ! Het merk wil het zelfvertrouwen van vrouwen een boost geven en daarom startten zij de Supercilium community en lanceerden het beautymerk in maart 2022 ook voor de consument. Zo kan de consument naast een bezoek aan de beautyexpert ook thuis eenvoudig hun wenkbrauwen stylen.

Brow Quizzz


De beautyproducten van Supercilium zijn vegan, cruelty free en extreem long lasting. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarmee geschikt voor iedere haar- en huidtype. Om de juiste kleur te bepalen – het grootste probleem bij het online kopen van make-up – heeft Supercilium een online brow quiz ontwikkeld. Aan de hand van een aantal vragen wordt er advies op maat gegeven voor de ultieme persoonlijke brow routine. Als de kleur toch niet matcht, stuurt Supercilium de juiste kleur kosteloos na.

Winnen!

Wil jij kans maken op de brow set van Supercilium? Volg onderstaande stappen en wie weet loop jij er binnenkort bij met de perfecte wenkies!

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Doe de brow quiz op Supercilium.com en laat ons in een comment weten welke brow producten bij jou passen!
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 26 juli 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.