WINNING WEDNESDAY: Maak kans op een limited edition Magnum x Rebecca Zoro rok 

Een special lancering voor Magnum, afgelopen zaterdag op Internationale Cacao en Chocolade Dag. Zij lanceerden namelijk een exclusieve fashion lijn! Nu denk je misschien: fashion en Magnum, hoe zit dat dan? De lancering van de collectie ondersteunt de financiële zelfredzaamheid van de vrouwelijke cacaoboeren die in Ivoorkust werken. Hoe dat werkt? Lees even mee!

Rebecca Zoro ontwerpt een limited edition collectie samen met Magnum en de vrouwelijke cacaoboeren

AWA by Magnum is een meerjarig project dat is opgezet in Ivoorkust. Het is een nieuw female empowerment programma met als doel het bieden van sociale en economische steun aan vrouwelijke cacaoboeren in Ivoorkust. Magnum investeert met het programma in opleidingen en financiële onafhankelijkheid, zodat de cacaoboeren niet meer afhankelijk zijn van het seizoenswerk dat de cacaoteelt met zich meebrengt. Een van de manieren waarop ze dit doen is door extra bronnen van inkomsten op te zetten zoals de limited edition fashion lijn in samenwerking met Rebecca Zoro (een upcoming Franse ontwerpster afkomstig uit Ivoorkust die al gedragen wordt door Beyonce).

Rebecca over haar samenwerking met Magnum: “Sinds mijn jeugd bewonder ik de kracht, schoonheid en het werk van Ivoriaanse vrouwen. Vandaag zet ik deze liefde om tot mijn creaties. De inspirerende reizen naar Ivoorkust in het kader van dit project hebben mij in staat gesteld om de positieve impact die vrouwelijk ondernemerschap op onze lokale gemeenschappen kan hebben, te ‘zien’ en vooral te ‘voelen‘.” 

Alle opbrengsten gaan naar de vrouwen in Ivoorkust.

Inspiratiebron

De inspiratie voor de collectie van Zoro zijn de vrouwen uit deze regio die zij heeft ontmoet en veelvuldig heeft gesproken. De collectie wordt gepresenteerd door een naar het programma vernoemde digitale ambassadeur: AWA. AWA is visueel samengesteld met portretten van de vrouwen die voor Magnum werken. Alle opbrengsten van de verkoop komen rechtstreeks ten goede aan de cacaoboeren en vormen een aanvulling op de totale investering van Magnum in het duurzame inkoopprogramma voor cacao. Het ijsjes merk neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de vrouwen die de grondstof voor de Magnum-chocolade verbouwen. 

WIN: limited edition Magnum x Rebecca Zoro rok 

En nu komt het mooie nieuws! Van elk item gaan maar 200 stuks in de verkoop en Ladify heeft een prachtige wikkelrok bemachtigd die we aan een gelukkig lezeres mogen geven. Winnen!

Wil jij kans maken op deze limited edition rok? Volg onderstaande stappen en wie weet loop jij er binnenkort helemaal fashionable bij!

  • Volg Ladify op Instagram
  • Comment met waarom jij in deze rok wilt shinen
  • Tag 2 vriendinnen jij ook een prachtige limited edition rok gunt
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!