Winning Wednesday: maak kans op een happn x LELO pakket t.w.v. € 299

Het is weer een winning wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie in samenwerking met datingapp happn en LELO. Maak de komende week kans op een happn x LELO pakket t.w.v. maar liefst € 299! Niet alleen krijgt de winnaar een jaar lang een premium abonnement op de datingapp, ook de LELO SILA Cruise vibrator komt haar kant op. Wij dagen jullie uit jouw verlangens opnieuw te verkennen, maar uiteraard #NoPressure, gewoon lekker op je eigen tempo. Word jij de gelukkige winnaar? Doe mee!

#NoPressure

Of je er nu alleen van geniet of met iemand anders, seksueel genot is een belangrijk onderdeel van het leven. Dating app happn daagt ons daarom uit om onze verlangens te verkennen zo vlak na de pandemie. Maar no worries #NoPressure! Uit onderzoek van happn blijkt dat meer dan één op de drie singles aangeeft dat ze echt weer moeten wennen aan het ontmoeten van mensen in real life en alle prikkels die daarbij komen kijken. Des te belangrijker dat, nu we langzaamaan weer terug gaan naar normaal, #NoPressure de hoofdboodschap blijft!

Winning Wednesday: maak kans op een happn x LELO pakket t.w.v. € 299

Daten met happn

Internationale dating app happn helpt singles om mensen te vinden met wie zij al eens paden hebben gekruist. Het unieke real-time lokaliseringsconcept van de app maakt dit mogelijk. Een Premium happn account maakt jouw zoektocht naar liefde of een leuke date nog makkelijker en geeft je toegang tot de lijst van mensen die je happn-profiel hebben geliked. Weet je meteen met wie je kunt flirten! Daarnaast kun je terugspoelen wanneer je toch iets te snel een profiel hebt weggeklikt, heb je toegang tot de onzichtbare modus en kun je belangrijke persoonlijke informatie verbergen. Ook nog eens fijn: binnen het Premium abonnement krijg je geen advertenties te zien, maar wél de mogelijkheid om tien FlashNotes per dag te versturen! Als kers op de taart kun je nu ook gebruik maken van de videocall functie.

Ga op ontdekkingstocht met LELO’s SILA™ Cruise

Om je verlangen opnieuw te ontdekken hoef je niet per se direct de deur uit. Ga op ontdekkingstocht met LELO’s SILA Cruise en ontdek opnieuw wat jij nu echt lekker vindt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 85 tot 96 procent van de vrouwen meer dan rechttoe-rechtaan penetratie nodig heeft om te kunnen genieten van een orgasme. Daarom heeft de flink geüpgraded LELO’s SILA™ Cruise een sonische clitorisstimulator gekregen. Wat de meeste mensen niet weten is dat bijna alle vibrators alleen het puntje van de clitoris stimuleren. Het ontwerp van de nieuwe SILA™ Cruise biedt een nieuwe en veelgevraagde manier van clitorisplezier. Haar zachtere, diepere en grotere mond zal je van boven tot onder meenemen naar jouw hoogtepunt. Terwijl de zachte sonische golven vanaf het puntje van je clitoris met een gelijke intensiteit helemaal naar beneden stromen, pulseert, zuigt en stimuleert SILA™ Cruise op de juiste plaatsen – voor een lipbijtend, tenenkrullend orgasme dat je nooit zult vergeten. Krijg jij ook al zin om op ontdekkingstocht te gaan?

Winning Wednesday

Winnen!

Wil jij kans maken op dit geweldige pakket en je voorbereiden op een Summer of Love?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Volg @happn_app
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten waarom jij dit geweldig mooie cadeau verdient.
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

Deze actie loopt tot 16 maart 2021. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

@happ_app #happn #NoPressure @lelo_official #LELO #LELOSilaCruise #ComeTogether #WellWithLELO