Winning Wednesday Ladify

Winning Wednesday: maak kans op een Fossil horloge t.w.v. € 169,00

Het is woensdag en dat betekent speciaal voor onze Ladies: Winning Wednesday! Vandaag mogen wij een hele mooie prijs weggeven, namelijk de Stella Sport Multifunction Rose Gold-tone Stainless Steel watch van Fossil. Een prachtig horloge in de kleur roségoud met een klokje van 37 mm doorsnee ter waarde van € 169. Een prachtig sieraad voor bij jouw party outfits van de komende feestdagen!

Tijd voor stijl

Fossil staat voor creativiteit en toegankelijke coole horloges. Houd je van een authentieke stijl met een vleugje humor en creativiteit in een horloge? Dan is Fossil je merk! Het merk is geïnspireerd op Amerikaanse creativiteit en vindingrijkheid. Het merk werkt dagelijks aan het nieuw leven inblazen van de horloge- en leerindustrie door het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, modieuze accessoires die zowel stijlvol als toegankelijk zijn. Denk aan moderne smartwatches in een vintage jasje of klassiekers met een moderne twist. Een mooi sieraad om jouw outfit compleet te maken, maar ook een stuk dat de tand des tijds doorstaat.

Golden Hour

Het roségouden model van Fossil doet ons denken aan die perfecte zonnige herfstdagen. Met dit horloge heb je dan ook het Golden Hour om je pols. Bovendien is roségoud tijdloos en matcht elk denkbare huidtint en type. Combineer het roségouden horloge met gelijke kleur sieraden, of be bold en kies voor een combinatie met bijvoorbeeld zilver. En om welke pols draag je nu eigenlijk een horloge? Volgens de etiquette zou dit om de niet-dominante pols moeten. Waarom? Omdat je zo vroeg met je dominante hand het horloge kon opwinden, toen quartz horloges nog niet bestonden. Leuk feitje toch?

Winning Wednesday bij Ladify.nl!

Winnen!

Past dit horloge helemaal bij jouw stijl? Kun je niet wachten om jouw feestlook af te maken met deze rosé-goud kleurige klok? Wij mogen 1x een Stella Sport Multifunction Rose Gold-tone Stainless Steel watch weggeven t.w.v. € 169. Wil jij winnen?

  • Surf naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten waarom jij dit horloge zou moeten winnen, en tag 2 vriendinnen die volgens jou ook kans zouden moeten maken op het winnen van dit horloge.

Deze actie loopt tot 1 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

By: Eline

Eline is gek op fashion en dan met name schoenen. Met zo'n 70+ paar in de kast, houdt zij zich het liefst bezig met mode, styling en personal branding. Maar de pumps worden ook graag geruild voor comfortabel schoeisel, tijdens reizen over de globe of een rondje in de sportschool. IG: @elineheeres

About Us

testttt
totop