WINNING WEDNESDAY: maak kans op adembenemende Pinky Goat Lashes inclusief glue

Deze week maak je tijdens Winning Wednesday kans op adembenemende lashes van het go-to-award-merk voor alle lash lovers: Pinky Goat. Het merk dat enorm populair is onder make-up artiesten is nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar en de lashlovers rennen dan ook massaal naar het Kruidvat om deze vegan wimpers te bemachtigen. Wil jij kans maken op een set bestaande uit 2x wimpers en 1x glue? Lees de actievoorwaarden en doe mee met onze giveaway!

Vegan super lashes

Van Natural tot Glam en van whispy tot vol volume, Pinky Goat heeft de wimper voor elke gelegenheid en voor elke dag! Met de hand gemaakt voor de perfecte krul, super zacht, (15x!) herbruikbaar, vegan, cruelty free en aan te brengen met een super lijm. Pinky Goat’s GLUEME wimperlijm is echt bijzonder, de lijm is niet alleen intens donker van kleur, het droogt ook supersnel en heeft een zachte formule met kamille- en castorolie (ook wel bekend als wonderolie) – oliën waarvan bekend is dat ze de natuurlijke wimpergroei stimuleren. Multitasking at its finest.

Van Dubai naar Amsterdam

Het in 2015 in Dubai opgerichte Pinky Goat is vandaag de dag beschikbaar op duizenden locaties in 20 landen. Pinky Goat heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de Global Green Beauty Award voor het beste veganistische oogproduct in 2021. Het merk staat bekend om diens innovatie en blijft een enorme internationale groei doormaken. Nu ook in Nederland waar Pinky Goat in eerste instantie exclusief bij Kruidvat te koop zal zijn. “We zijn zo enthousiast over de lancering bij Kruidvat, omdat we denken dat er een enorme vraag naar onze wimpers zal zijn”, zegt Maha Morley-Kirk, oprichter van het merk. “Als merk zijn we niet alleen zeer succesvol geweest in elke markt die we tot nu toe hebben betreden, maar we hebben ook actief gezocht naar samenwerkingen met lokale make-up artiesten, omdat we altijd graag lokaal talent willen helpen ontwikkelen”.

Winnen!

Wil jij kans maken op deze prachtige vegan lashes?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Schrijf een originele comment op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 21 juni 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.