Winning Wednesday: maak 3x kans op een Tanqueray x Abel huisparfum t.w.v. € 100

Het is woensdag en dat betekent speciaal voor onze Ladies: Winning Wednesday! Komende week mogen wij namens Abel Odor en Tanqueray 3x een hele exclusieve huisparfum weggeven t.w.v. € 100! Deze kamergeur wil je gewoon in je huis hebben staan, want je zal er maar liefst 3 maanden plezier van hebben. Leuk feitje: er zijn slechts 300 flessen geproduceerd, dus grijp je kans!

Tanqueray en Abel

Het Amsterdams parfumlabel Abel Odor en gin-merk Tanqueray hebben een huisparfum geïntroduceerd met de subtiele geur van de iconische London Dry Gin. De geur diffusers zijn exclusief te koop op de website van Abel Odor en de Bijenkorf. Een uniek cadeau voor de feestdagen. Binnen deze toffe samenwerking hebben beide merken hun verfijning en toewijding geschonken voor de totstandkoming van deze unieke huisgeur. Deze verheven kamergeur is gecreëerd door Abel’s meesterparfumeur Isaac Sinclair, van 100% botanische ingrediënten in een biotech, alcoholvrije basis. De geur komt in een fles van 200 ML, die je huis 3 maanden lang levendig en fris houdt.

“Classic Tanqueray ingredients such as Juniper, Coriander and Angelica are paired with the freshness of Bergamot and juxtaposed against a backdrop of warm forest elements such as Cedarwood and Labdanum…” – Abel Master Perfumer Isaac Sinclair

TanquerayxAbel_final_small

Winnen!

Wil jij kans maken op deze geweldig huisgeur en er voor zorgen dat jouw huis de komende maanden heerlijk vertoeven is? Dit moet je doen:

  • Surf naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in een comment onder de winactiepost op @ladifynl weten waarom jij dit geweldig mooie cadeau verdient.
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

Deze actie loopt tot 29 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.