WINNING WEDNESDAY: maak 3x kans op een luxe beachpakket van het Italiaanse merk Cotril t.w.v. maar liefst € 81,50!

De zomer is in volle gang en dat betekent dat onze haren en huid wel wat extra aandacht verdienen. In samenwerking met het Italiaanse merk Cotril hebben wij deze week dan ook een te gekke winactie voor WINNING WEDNESDAY. Maak kans op 1 van de 3 beachpakketten t.w.v. € 81,50. Lees hieronder de actievoorwaarden.

Let’s go to the beach

Denk je aan de zomer van 2022? Dan denk je aan STRAND, de riviera, flaneren over de mooiste piazza’s van Milaan en ga zo maar door. Met die felle zon op onze bol is het wel uitkijken geblazen. Tijd om wat extra liefde en aandacht te besteden aan onze haar- en huidverzorging met het Italiaanse merk Cotril. Daarom ontwikkelde Cotril diverse producten voor het beschermen en verzorgen van de huid en het haar. Alles wat je nodig hebt, voor die zomerse dagen aan het strand.

BEACH instant beauty water:
Dankzij de diepe en onmiddellijke werking, maakt dit innovatieve “water” het mogelijk om in slechts enkele ogenblikken droog en gevoelig haar na blootstelling aan de zon te verzachten en ontwarren.

BEACH hair & body shampoo:
Ideaal om haar en lichaam te reinigen en te hydrateren na wat uurtjes in de zon. Dankzij de mix van actieve ingrediënten beschermt het het haar tegen zout, wind en chloor, en diezelfde zon.

BEACH after sun recovery mask:
Onmiddellijk herstellend masker, dat na slechts 1 minuut aanbrengen het haar buitengewone voeding, zachtheid en hydratatie geeft.

BEACH sun protective milk for hair:
Deze zonnemelk met SPF 10 beschermingsfactor voor het haar, beschermt tegen externe weersinvloeden en tegen UVA- en UVB-stralen die haar dof en futloos maken. Een extreem veelzijdig product, te gebruiken voor, tijdens en na blootstelling aan de zon.

Over Cotril

Sinds de oprichting in 2008, is het 100% made in Italy, luxe, professionele haarmerk Cotril één van de meest geliefde internationale haarmerken allertijden geworden. De salonproducten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in de kleedkamers van de sterren en backstage op filmsets en modecatwalks. Het merk richtte ook de Cotril Academy op, bestaande uit 1.000 vierkante meter met internationale stylisten, technici en coloristen. Een te gekke plek waar de liefde voor beauty wordt gevierd.

Winnen!

Wil jij kans maken op dit mooie beachpakket van Cotril? Volg onderstaande stappen en wie weet loop jij er binnenkort bij met de perfecte wenkies!

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Vul aan in de comments onder de Instagram post: “ik ga naar het strand en neem mee….”
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 20 juli 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.