WINNING WEDNESDAY: maak 2x kans op een Rhubarb & Rose set van Molton Brown t.w.v. € 106,-

Het is weer Winning Wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie! Deze week geven we 2x een Rhubarb & Rose set van Molton Brown weg, bestaande uit een hand lotion, hand wash, body lotion en body wash. Deze set wil je winnen, dus lees de voorwaarden en doe mee!

Rhubarb & Rose set

De iconische ‘Delicious Rhubarb & Rose’ collectie van Molton Brown is een perfecte collectie voor dit seizoen! Geïnspireerd door gastronomie en natuur, maakte Senior Parfumeur Vanessa Prudent dit bijna eetbare, bloemig-fruitige recept – een recept dat in de loop der jaren een bekroonde Molton Brown-geur is geworden. Om een eerbetoon aan de oorsprong van Molton Brown te brengen, is deze geur gecomponeerd rondom twee onmiskenbare, typisch Britse ingrediënten: sprankelende rabarber en delicate roos. Het blad van rabarber zorgt voor een knisperende frisse, groene noot terwijl een elegant akkoord van rozen de geurcompositie een geraffineerd accent geeft.

Winning Wednesday
Winning Wednesday

Molton Brown

Molton Brown, ontstaan in 1971 in Londen, is bekend van de Eau de Parfums en Eau de Toilettes en de collecties voor Bad, Body, Haar en Home, welke vanaf dag één in Engeland worden samengesteld. Koningin Elizabeth II heeft Molton Brown bekroond met een Royal Warrant (ze zijn Hofleverancier van het Britse Koningshuis) als blijk van waardering voor de kwaliteit; Molton Brown gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten in ongeëvenaarde geurconcentraties. Molton Brown staat volledig achter beauty die zacht is voor onze planeet en is cruelty free. Samen met een team parfumeurs werken ze vanuit de thuisbasis Londen aan onderscheidende geuren.

Winnen!

Wil jij kans maken op een set van Molton Brown?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Deel de leukste beauty icon onder de post op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 7 juni 2021. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.