WINNING WEDNESDAY: maak 2x kans op een Pier Augé giftbox t.w.v. € 50

Het is weer Winning Wednesday en dat betekent speciaal voor onze Ladies een hele toffe winactie! Deze week geven we 2x Pier Augé giftbox weg t.w.v. € 50. Hoogwaardige huidverzorging om deze zomer lekker te kunnen stralen! Lees de actievoorwaarden en doe mee!

The Ingenuous

Deze geschenkset ‘The Ingenuous’ van huidherinneringsmerk Pier Augéis is een duo van HUILE LACTÉE Total Cleansing Oil 200ml en CRÈME DE CONCOMBRE Cucumber Hydrating Treatment 40ml. De perfecte verzorgingsroutine voor jonge actieve mensen, bestaande uit een eenvoudige maar complete reiniging, plus een dagelijkse vochtinbrengende crème. Want een stralende huid, die willen we allemaal wel toch?

Pier Augé

Het merk Pier Augé werd in 1961 in Monaco opgericht door Pierre-Jules Augé. Hij was een apotheker met een visie en geïnteresseerd in de meest recente onderzoeken over de huid en haar fysiologische samenstelling. Ook tegenwoordig nog hecht het merk Pier Augé veel belang aan de huid, een kostbaar bezit, en laat de huid stralen vanuit de kern. De producten van het merk zijn in maar liefst 25 landen wereldwijd verkrijgbaar en worden ook in veel beautysalons in de Benelux gebruikt.

Winnen!

Wil jij kans maken op een geschenkset van Pier Augé?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Deel de leukste beauty icon onder de post op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 31 mei 2021. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.