WINNING WEDNESDAY: maak 10x kans op een HEMA make-up lippenset!

Deze week tijdens de Winning Wednesday maak je kans op een HEMA make-up lippenset. En we geven deze week niet 1 prijs weg, maar maar liefst 10 van deze heerlijke sets in mooie kleurtjes. Perfect voor de dagelijkse lipverzorging, maar ook voor een avondje uit. Lees de actievoorwaarden hieronder en doe mee.

Beautiful lips

HEMA heeft de collectie met lipproducten uitgebreid, met onder andere de Super Shine lipgloss en High Shine lipgloss. Deze fijne glosses verzorgen de lippen en laten ze stralen. Ook nieuw zijn de voedende lip-oliën en glosses met plumping effect. De Super Shine Lip Gloss bevat jojoba olie, gojibessenolie en vitamine E en geeft je lippen een superglanzende maar niet plakkerige finish in 5 verschillende kleuren en een transparante gloss. De High Shine Lip Gloss is een hoogglanzende lipgloss met vitamine E, saffloerzaadolie en Aloë Vera-extract. De lipolie hydrateert en verzorgt je lippen en geeft een licht glanzende finish. De olie bestaat voor tenminste 97% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder jojoba olie, avocado olie en gojibessenextract. Verkrijgbaar in 3 variaties.

Echt HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.

WINNING WEDNESDAY HEMA

Winnen!

Wil jij kans maken?

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Comment met jouw favoriete lippenstift kleur onder de post op @ladifynl
  • Tag 3 vriendinnen die ook kans zouden moeten maken
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 14 juni 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.