WINNING WEDNESDAY: is deze LELO LILY™ 3 t.w.v. € 159 binnenkort van jou?

Twintig jaar geleden begon het voor LELO, high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, met deze sekstoy. En ze zeggen niet voor niets: “Never change a winning team’. Daarom maakt de LILY nu als LILY™ 3 een comeback. Deze stille waterproof vibrator mag dan wel mini zijn, maar helpt je met zijn 10 verschillende trilstanden met gemak aan je volgende tenenkrommend orgasme. En om dat te vieren mogen wij deze Winning Wednesday editie een toy t.w.v. € 159,- weggeven onder onze lezers! Lees snel verder en ontdek wat je moet doen om kans te maken.

LILY™ 3

Een zinderend orgasme, daar wil iedereen zichzelf wel op trakteren toch? Met de LILY™ 3 is zo’n climax binnen handbereik. Trakteer je zintuigen tijdens een solosessie of in de slaapkamer met je partner. Dit seksspeeltje is de verbeterde en krachtigere versie van het iconische eerste model. Ideaal om mee op reis te nemen, met maar liefst 10 trilstanden die variëren in intensiteit en eenvoudig oplaadbaar en volledig waterdicht. Reden te meer om de kaarsjes aan te steken, een muziekje op te zetten en samen (of alleen) het bad in te duiken voor een stomende sessie.

Winnen!

Wil jij kans maken op dit geweldige seksspeeltje voor een zinderende baddersessie? Volg onderstaande stappen:

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Deel jouw favoriete seks song in de comments
  • Tag 2-3 vriendinnen die jij ook wat extra liefde tussen de lakens gunt
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!
LILY™ 3

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m dinsdag 21 februari 2022. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.