WINNING TUESDAY: maak 5x kans op de ultieme date op de bank met een limited edition Valentijnspakket van Magnum

Magnum en Thuisbezorgd.nl kleuren jouw Valentijnsdag 2023 extra rooskleurig

Valentijnsdag, voor sommige mensen gewoon een dag zoals alle andere, voor anderen hét uitgelezen moment om je liefde naar je dierbaren uit te spreken. Een ding is zeker: het delen van de liefde voor jezelf of een ander zorgen voor een instant geluksmoment. En waar kun je dat moment beter beleven dan lekker thuis op de bank?! Deze Valentijnsdag bezorgen Magnum en Thuisbezorgd namelijk de perfecte bankdate, met jezelf, je lover of je bff. Of je nu indruk wilt maken op je date of jezelf wilt verwennen met een hemels avondje. Magnum & Thuisbezorgd got it covered!

Limited edition pakket

Het limited edition pakket van Magnum is enkel dit jaar te verkrijgen, en zorgt ervoor dat je maximaal in de watten wordt gelegd. Wat dacht je van een cosy dekentje, een lekkere geurkaars en een Magnum Double Gold Caramel Billionaire pint? Valentijnsdag vier jij dit jaar zéker op de bank! En misschien wel tegen die man of vrouw van je dromen aan! Romantisch filmpje erbij of een zwoel muziekje.. jouw avond kan niet meer stuk!

Winnen!

Wil jij kans maken op dit limited edition valentijnspakket van Magnum in samenwerking met Thuisbezorgd? Dit moet je doen:

  • Ga naar Instagram
  • Volg @ladifynl
  • Laat ons in de comments jouw favoriete love movie weten
  • Tag 3 vriendinnen óf jouw Valentijn, die ook kans moeten maken op dit pakket
  • Deel je onze post in jouw Instagram stories, dan vergroot je jouw kans op de winst!

@Ladifynl

Actievoorwaarden

De actie loopt t/m zondag 12 februari 2023 17:00 uur. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Ladify.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Ladify.nl binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.