Wij zeggen FRIEEEEEEEET

We hebben FAN-TAS-TISCH nieuws jongons! We mean, als wij friet zeggen, dan zeg jij toch mayo!? Stiekem is deze aardappel lekkernij onze lievelings en wij waren dus beheurlijk blij met dit nieuws.

POP-UP-DINGEN

Er komt van 20 t/m 24 november namelijk een pop-up van de heerlijke – en ze zeggen zelfs ‘gezonde’ – frietjes in het centrum van Amsterdam.

WAAR DAN!? IK WIL ‘T

De Leon&León friet pop-up store is gevestigd in het centrum van Amsterdam, Nieuwezijds Kolk 25 en is op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

HAPPY HOUR

Nu horen we je denken ‘uh okay?!’ maar dit is nog niet het FAN-TAS-TISCHE nieuws… Houd je vast, hier komt ’t: van 20 t/m 24 november is er namelijk iedere dag happy friet-uur om 17.00 en dat betekent: GRATIS FRIETJES PROEVEN!

Wij hebben de 20e alvast een wekkertje ingesteld. We mean…als er een merk pleit voor friet met 30% minder koolhydraten, calorieën en vet, maar wel de kraakverse smaak behouden – dan zijn wij erbij!

WAT IS JOUW FAVO SAUS?!

En als we het dan toch over friet hebben met minder calorieën kunnen we best wat extra saus gebruiken toch? Wat is jouw favo smaak? Ga je voor een simpel patatje mayo of ben je meer van de mixes?

Let us know!