Webshop tip : Vanmariel

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes… Is het in jouw hoofd ook zo druk?! Krijg je meer rust als je dingen opschrijft? Zie je het overzicht niet meer door al die losse post-it’s overal in je huis?

Vanmariel.nl

Ik heb een webshop gevonden en ben er zelf enorm enthousiast over! Via Facebook kwamen de producten vanmariel.nl voorbij in mijn tijdlijn. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan kijken op haar pagina en op de website. Mooie uitstraling! Met hippe en leuke spullen. Niet alleen voor jezelf maar ook om als cadeau te geven!

Ook zijn er in deze webshop geweldige to-do lijstjes te koop! Ik vind het zo fijn om mijn hoofd leeg te maken door wat dingen op te schrijven. Iets waar ik aan moet denken, wat ik nog moet doen, kopen of uitzoeken. Er liggen vaak zoveel verschillende lijstjes door het huis. Nu heb ik een gezellig blok gevonden waar ik alles op kwijt kan!

Kijk op de site welke varianten er nog meer te koop zijn!

Maar er is meer…

Alleen maar leuke spullen in deze webshop en extra leuk als personal touch aan een cadeautje. Ik heb veel verjaardagen door het hele jaar heen en de meeste vrienden vinden het toch fijn om geld te krijgen zodat ze dit zelf kunnen besteden aan een mooi cadeau. Dat snap ik goed maar vind het zo saai om te geven! Vaak probeer ik er dan toch iets van te maken. Ik koop bijvoorbeeld een persoonlijke kaartje die ik bij die persoon vind passen. Daarnaast misschien een kleinigheidje erbij of iets wat in verband staat met de relatie tot die persoon. Leuk om zulke dingen te zoeken en bij elkaar te passen.

Zo geef je al een persoonlijke tintje aan je cadeautje. Er zijn ook stickers in de webshop te vinden. Deze stickers zitten op een blaadjes van 12 stuks tegelijk en er zijn nog meer verschillende designs.

vanmariel.nl

Of een tekstbord. Super origineel en hip voor in je woonkamer! Er zitten een hoop letters en tekens bij dit bord. Ook kun je er een uitbreiding bij kopen zodat je alles op je tekstbord kunt zetten! Denk aan levensmotto’s, positieve gevoelens en grappige uitspraken! Ik word er helemaal blij van!

Voor meer inspiratie en leuke producten ga je naar de website of volg je Mariel op Facebook! Hopelijk worden jullie net zo enthousiast van deze webshop als ik!