Webshops Only Concept Store ‘s-Hertogenbosch

Leukste (winkel) stad

Niet voor niets is Den Bosch al vaker uitgeroepen tot leukste (winkel) stad van Nederland! Dit zal zeker met de mooie oude binnenstad met zijn vele leuke en goede restaurantjes te maken hebben maar nog meer vanwege zijn grote variëteit aan winkels! En dan heb ik het natuurlijk niet over de grootten zoals een Zara of Bijenkorf, maar vooral over de vele leuke unieke ‘eenmanszaakjes’ die ‘ons’ centrum rijk is! Er komen er regelmatig bij en daar worden wij bij Ladify heel erg blij van! Zo ook van het vorig jaar geopende Webshops Only Concept Store in de Vughterstraat.

Webshops Only Concept Store

Opgericht door 2 super leuke vriendinnen (Alonie & Marieke) die de mogelijkheid kregen een mooi pandje in de steeds hipper en drukker wordende Vughterstraat te huren en waarbij zij uitpakten met een nog redelijk uniek concept.

Webshops Only Concept Store biedt webshops namelijk de mogelijkheid hun producten te verkopen op een A locatie in hartje ’s-Hertogenbosch en consumenten de mogelijkheid te geven om nét dat ene gave product wat ze online hebben gezien, in het echt te bekijken, aan te raken en te kopen! Stuk voor stuk unieke, design en handgemaakte producten van tientallen webshops op het gebied van wonen & lifestyle, eten & drinken, kids, fashion & beauty en cadeaus & gadgets! Het is eigenlijk gewoon een miniwarenhuis met allemaal ontzettend gave producten waar je je ogen telkens weer zal uitkijken, omdat het aanbod maandelijks wisselt.

Naar buiten lopen met lege handen is gewoon ónmogelijk (het is ons tenminste nog nooit gelukt!)!

Je vindt ze op nummertje 47 in de Vughterstraat in ’s-Hertogenbosch waar ze vanaf woensdagmiddag 12:00 uur tot zondagmiddag 17:00 uur op winkeltijden open zijn (check hier de website of Facebook Webshops Only Concept Store voor meer info).

Leuke Kinderdingen.nl 

Buiten Webshop Only hebben die 2 meiden ook nog eens een super leuke webwinkel, namelijk Leuke Kinderdingen. Voor de hippe moeders onder ons…..check hun website voor het leukste nostalgische kinderspeelgoed wat er is!