Webshop tip voor moeders: Huusje.nl

Als moeder wil je graag het beste voor je kind. Daarom zoek je onder andere naar schattige kleertjes en richt je de kamer van de kleine ultrahip in. Of misschien doe je dat ook wel een beetje voor jezelf, maar goed 😉 Het is dan ook nooit verkeerd om de kinderkamer op te leuken met unieke kinderspullen. Onlangs stuitte ik op de webshop Huusje, die precies dit biedt. Hier vind je namelijk zowel kleding voor kinderen als alles wat je verder nodig hebt, zoals speelgoed, dekentjes, muurstickers voor de kinderkamer en knuffeldoekjes.

Huusje staat voor handgemaakt!

Je vindt veel handgemaakte producten, maar ook diverse andere toffe merken in deze webshop. De handgemaakte producten uit het assortiment worden allemaal met liefde gemaakt, maar dat kost daardoor wel iets meer tijd. Om die reden is de levertijd ongeveer 5 werkdagen. Dat is echter meer dan de moeite waard als je de producten uit het assortiment bekijkt.

Kinderkleding van Huusje

In de webshop vind je superschattige kinderkleding: van shirts & longsleeves tot mutsjes & haarbandjes. Het ene item is nog schattiger dan het andere, zoals je onderstaand ook kunt zien. Dit is slechts een greep uit de gehele collectie, ik kan je zeker aanrader de rest van de collectie op de website van Huusje te bekijken.

Overige items voor kinderen

Naast kinderkleding vind je bij Huusje tal van andere producten voor de kinderkamer. Van schattige mobiles tot slingers en van te leuke labeldoekjes tot kussens en knuffels. Ook voor deze items geldt: ze zijn superschattig en je moet eigenlijk ook echt de gehele collectie op de website bekijken. Ik ben benieuwd of je een keuze kunt maken uit al dat moois!

Bezoek de webshop!

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment, bezoek dan de webshop. Je kunt het merk ook volgen op Instagram of Facebook. Dan mis je geen enkel schattig product meer!