Webshop tip: Studio de Winkel!

We hebben er weer een gevonden lieve ladies! Een webshop waar je héél blij van wordt en waar ’t moeilijk (lees: haast onmogelijk) is om niet je winkelmandje gelijk helemaal tot aan de nok toe vol te laaien. Studio de Winkel it is! Deze shop heeft ontelbaar veel eigenzinnige items van ontwerpers op het gebied van fashion, wonen, kids en kunst. Stuk voor stuk juweeltjes die nét ff anders zijn dan anders! En daar houden wij natuurlijk van.

Uniek

Studio de Winkel werkt samen met aansprekende kunstenaars en ontwerpers. Het leuke is dat veel items uniek zijn of slechts in kleinere oplages gemaakt worden. Soms wordt een product zelfs speciaal voor je gemaakt en zorgt er dus voor dat je echt iets unieks in handen of huis hebt 🙂 What’s not to like?!

Wensenlijstje

Het is moeilijk kiezen dat kunnen wij je verzekeren! Vooral op woon- en sieradengebied heb ik nog wel wat wensen op mijn lijstje staan! De bordjes aan de muur van Christian Lacroix bijvoorbeeld. Vooral de giraffe en tijgervariant sieren echt binnen kort wel een keer een muur in mijn appartement. Zo ook de grote cactusvaas! Cactussen zijn hip en zeker deze felle vaas doet het goed in ieder interieur (en binnenkort ook zeker in de mijne ;-)). Hoog op mijn lijstje staat ook de Monkey hanglamp van Seletti. Zo’n tof ontwerp en net effe anders als de standaard lampen.

De sieraden van B-made zijn ook echte juweeltjes. Hebben hebben hebben! En wat dacht je van de leuke edgy woord kettingen van Marloes Duyker?!

Waar?

Je vindt alle producten op de site. Betalen gaat heel gemakkelijk via iDeal en overschrijving en je items worden mooi ingepakt verstuurd.

Hieronder tref je een selectie van mijn favorieten. Ben benieuwd naar je jouwe!