Webshop tip: Papergoodies

Onlangs kon je in één van mijn blogs lezen hoe enthousiast ik ben over de webshop Oktoberdots. Hier kun je geweldige kaarten en heel veel anders moois kopen. Maar er zijn natuurlijk tal van zulke webshops die minstens net zo leuk zijn. Eén daarvan is Papergoodies. Hier vind je, zoals de naam eigenlijk al wel aangeeft, ook kaarten, maar ook veel ander moois van papier en leuke goodies.

Toen ik onlangs ’s avonds het gevoel ‘KOPEN! KOPEN! KOPEN! NU!’ kreeg, besloot ik naar Papergoodies te gaan. Soms heb je dat wel eens, dat je gewoon per se geld uit moet geven en niet zult rusten voordat het kwaad geschied is. Nou, dat gevoel had ik dus. Ik keek even rond in de webshop van Papergoodies en besloot te gaan voor een stempelsetje met letters, cijfers en wat andere symbolen. Ook kocht ik twee kaarten. Mijn eksterogen vielen op nog veel meer moois, maar ik wilde ook weer niet compleet los gaan haha 😉 Dus ik hield het bij deze drie dingen. Op de onderstaande foto’s kun je zien hoe leuk mijn bestelling verpakt was, echt een feestje! 😀 En er zat bovendien een extraatje bij, ik ben gek op cadeautjes 😉

Maar zoals ik zei vind je in de webshop van Papergoodies nog veel en veel meer moois. Denk aan notitieboekjes, stickers, washi tape, stempels, kaarten, posters et cetera. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Ik verzamelde een aantal items, zodat je toch een indruk krijgt van het hele assortiment van Papergoodies. Ook allemaal stuk voor stuk hartstikke leuk. Ik kan met bijna 100% zekerheid zeggen dat ik hier zeker nog eens wat ga bestellen.

Bezoek snel de webshop (een hoop items zijn snel uitverkocht, dus je moet er snel bij zijn) of volg Papergoodies op Facebook. Daar zijn overigens regelmatig ook leuke winacties waar je aan mee kunt doen!