Wat het over jou kan zeggen als je je vakantie tot in de puntjes voorbereidt

Reisverzekering, check. Pleisters, check. Muggenspray, check. Haarelastiekjes, check. Zonnebril, check. Droogshampoo, check. Jij kunt pas met een gerust hart op vakantie gaan wanneer jij jouw complete checklist hebt afgestreept. Het gaat jou namelijk niet gebeuren dat je er op het vliegveld ineens achterkomt dat je je paspoort bent vergeten.

Met jou op vakantie weet je dat alles goed komt

Wanneer jij met je vriendinnen op vakantie gaat, weten ze dat het goed moet komen. Jij bent namelijk op ongeveer iedere situatie voorbereid en laat niets aan het toeval over. Zo ben jij eerst op zoek gegaan naar de meest betrouwbare vakantie aanbieders, zodat je zeker weet dat je überhaupt op plaats van bestemming aankomt. Vervolgens heb jij een Airbnb geboekt met goede reviews en heb jij een checklist gemaakt van meerdere pagina’s voor jezelf en al je vriendinnen.

Wat zegt dit over jou?

Goed voorbereid op vakantie gaan kan een aantal dingen over je zeggen en is eigenlijk over het algemeen louter positief. Jij neemt namelijk graag het heft in handen en bent een echte doener. Jij zal dan ook de eerste zijn die in jullie Whatsapp-groep aanbiedt om het regelen op je te nemen. Jouw vriendinnen zullen hier natuurlijk volmondig “ja” op zeggen, aangezien ze jou al langer kennen dan vandaag en weten dat het dan goed moet komen. Ook ben je iemand die niet graag voor verassingen komt te staan, want hoewel verassingen leuk kunnen zijn, zijn reizen en verassingen niet de beste combi. Je wilt op vakantie nergens mis op pakken, want dat zorgt voor onnodige stress.

vakantie
Credits: Ben White