Waarom vrouwen nooit genoeg krijgen van shoppen

Nog voor dat mijn salaris binnen is heb ik al weer bedacht waar ik het aan uit ga geven. Kleding! Ik ben vast niet de enige waarbij de kledingkast overdreven vol hangt. Als je even nagaat hoeveel items je in je kast hebt liggen raak je de tel waarschijnlijk kwijt. Grote kans dat het getal boven de honderd uitkomt. Zo veel keus, maar toch zit er niet altijd iets tussen. Sommige outfits zijn puur voor werk, andere juist voor bijzondere gelegenheden of een feestje. Het opruimen van je kledingkast blijft dan ook vaak lastig. Online en in de winkels is ook zo veel leuks. Waarschijnlijk is jouw kledingkast ook al weer aangevuld met alle nieuwe trends van deze zomer. Waarom wij vrouwen nooit genoeg krijgen van shoppen?
Hier een aantal leuke feitjes! Welke kleding struggles herken jij?

Verandering van stijl
Doordat de kledingstijlen om de haverklap veranderen, moeten uiteraard ook de gepaste items geshopt worden. De ene keer willen we alles zwart, vervolgens gaan we voor chique of casual. Er is geen pijl op te trekken en dit zorgt ervoor dat onze kasten overvol zijn. Of het aanschaffen van een grotere kast dรฉ oplossing is? We durven het niet te zeggen.

Miskoopje
Het komt helaas wel eens voor dat je iets koopt waarvan je achteraf spijt van hebt. Je dacht dat het leuk was voor dat ene feestje, maar de gehele outfit was toch niet zo geweldig als je van te voren had bedacht. Reden om weer iets nieuws aan te schaffen dus!

Verwassen kleding
Aangezien de kledingstijl van een vrouw vaak verandert komt het vaak voor dat je kleding snel verwassen is. Denk aan je favoriete shirtje je de wekelijks draagt. Al snel worden je items minder waard, en minder waard is minder dragen.

Shoppen is fantastisch
Vaak denk je niets meer te hebben om aan te trekken. Overvolle kledingkasten zorgen ervoor dat je niet allemaal meer weet wat je nu hebt. Je gaat shoppen en komt thuis met iets wat je al duizend keer hebt. Foutje! Veel vrouwen kopen om het kopen en omdat het leuk is. Er zijn maar weinig vrouwen die shoppen omdat ze ook echt iets nodig hebben.