Waarom jouw seksleven blauwe bessen nodig heeft

50 shades of blue

Dat blauwe bessen lekker en gezond zijn weten we waarschijnlijk allemaal. Ze zitten bijvoorbeeld bomvol antioxidanten en vezels, maar wist je dat ze ook een héle goede toevoeging aan je seksleven zijn? Zacht fruitproducent Good Natured legt je uit waarom blauwe bessen goed zijn voor een Good Sex Life.

Blauwe bessen

Waarom jouw seksleven blauwe bessen nodig heeft…

Blauwe pil? Nee, blauwe bes!

In blauwe bessen zitten flavonoïden, dat zijn antioxidanten die goed zijn voor je organen. Uit onderzoek blijkt dat een hoge dosis flavonoïden bijna even effectief is in het verminderen van erectiestoornissen als regelmatig bewegen. Helemaal waard om stiekem wat extra blauwe bessen aan het ontbijtje van je vriend toe te voegen dus

Blauwe bessen helpen tegen blaasontstekingen

Vrouwen weten maar al te goed waarom je moet plassen na de seks. Voor je het weet loop je voor de zoveelste keer met een brandende blaas en moet je een hele dag cranberry sap drinken. Leuk is anders. Wist je dat het stofje in cranberries die blaasontstekingen voorkomt ook in blauwe bessen zit? Als je regelmatig blauwe bessen eet, zul je de effecten merken!

Nog een ronde?

De flavonoïden in blauwe bessen zijn niet alleen goed voor erecties, ze zijn ook heel goed voor je uithoudingsvermogen. Hierdoor worden ze sporters aangeraden maar….jouw seksleven is toch ook een sport? Als jij en je partner elke dag blauwe bessen eten zijn jullie niet meer te stoppen!

Baby op komst

Wist je dat blauwe bessen ook je vruchtbaarheid verbeteren? De antioxidanten beschermen je geslachtsorganen tegen cel beschadiging en veroudering. Hierdoor worden zowel mannen als vrouwen extra vruchtbaar. Pas dus maar op met jullie nieuwe, verbeterde uithoudingsvermogen, voor je het weet heb je er een nieuw gezinslid bij

Zo loop je geen blauwtje 

Blauwe bessen zijn behalve gezond ook nog eens super lekker! Maak voor een intieme date night een chocolade fondue om de bessen in te dippen, of probeer een sexy berry cocktail om lekker los te komen voor de avond. Als je zo iets verleidelijks voorbereid loop je gegarandeerd geen blauwtje. Laat de bessen hun werk doen en geniet van alle positieve effecten die ze hebben op je seksleven!

Dus… dit is waarom jouw seksleven blauwe bessen nodig heeft. Meer sekspraat? Je leest het hier.