Verrassend! Een Multi City trip van SRPRSME!

Reizen! We doen het waarschijnlijk allemaal graag. Ik in ieder geval wel! Vaak minimaal één grote verre vakantie en een citytrip per jaar. En van die laatste graag meerderen als het even kan. Een paar dagen een andere stad kan soms voelen als een hele vakantie. Zo fijn! Het bevat alle aspecten die ik leuk vind aan reizen; locals ontmoeten, cultuur snuiven, beetje shoppen, heel veel lekker lokaal eten en drinken en gewoon op een bankje op een afgelegen pleintje gaan zitten en het dagelijks leven van de stad aan je voorbij zien gaan. Ik hou ervan! Het jammere en gevaarlijke van citytrips (en andere vakanties eigenlijk ook) is dat je vaak in de geeïkte steden en oorden belandt. Hierdoor loop je het risico dat je van te voren je hele vakantie kapot Googled en er weinig ruimte over blijft voor de juist zo leuke spontane dingen. Maar daar heeft het redelijke nieuwe online reisbureau SRPRSME een oplossing voor!

Blind Break concept

Met haar nieuwste thema Multi City ga je gewoon binnen 1 trip naar verschillende steden binnen Europa! En dit alles zonder te weten welke! Hoe gaaf is dat?! Zo ervaar je het blind break concept intenser en spannender dan ooit. Op het vliegveld ontdek je pas wat je (volgende) bestemming is. Laat je dus niet leiden door je ‘vooraf perfect uitgestippelde, zo zie ik alle bekende spots’ route, maar laat je leiden door je hart en het bruisende ritme van een stad. Just go with the flow en wel zien waar je uitkomt! Zeker weten dat je in de meest uiteenlopende barretjes, leukste restaurants en op vele onontdekte plekjes komt! Ik ben fan!

Multi City

Zo kom je dus in 1 vakantie in meerdere steden, die elk geheim blijven tot het laatste moment. Ideaal voor mensen met keuzestress…. Er wordt gewoon voor je gekozen en je komt wellicht op leuke plaatsen waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Het enige wat je hoeft te doen is je agenda te checken, een datum te blokken en bepalen hoeveel dagen je weg wilt. Je kunt kiezen voor een tripje van 5 dagen waarbij je 2 steden bezoekt of je gaat gewoon lekker naar 3 steden, waar je dan 8 dagen over doet. Ze snappen het helemaal bij SRPRSME want de vliegtijden zijn op de dag van vertrek altijd voor 13.00 uur ’s middags en terug vlieg je altijd pas na 16.00 uur. Zo heb je dus wat aan alle dagen, ideaal! En ook de hotels zijn zorgvuldig uitgekozen, minimaal met een 8 beoordeeld en gelegen in het stadscentrum. En de prijs…..je boekt al een multi city trip vanaf 350 euro.

SRPRSME

En hou je niet zo van citytrips….ze hebben de blind breaks ook in de thema’s Adventure, Broke, Sunsation (okay en City Worldwide & City Tripping). Allemaal met hetzelfde verassende principe. Een week voor vertrek ontvang je een kaart met daarop een krascode en de tijd hoe laat je je moet melden op Schiphol. Vanaf dat moment zie je op je profielpagina ook de temperatuur ter plekke. Wel zo handig met je koffer pakken, toch?! De krascode kras je pas open op het vliegveld en vul je in op je smartphone en suprise…..je gaat naar…..

Ik weet het wel, een deel van mijn vakantiegeld wordt gereserveerd om me in het najaar te laten verrassen!

‘De mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt!’