Verhaaltjes voor het slapen gaan: Summer Nights

Onze redactie schrijft verhalen, heel veel verhalen. Van heel creatief tot soms een beetje edgy. De fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtime stories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Het is nog steeds warm buiten. Het kwik zal niet verder gezakt zijn dan 27 graden, ook al nadert het einde van de avond. Binnen is het heet. Ze komt net terug van haar sportles en springt onder de douche voor wat verkoeling. Ze droogt zich af, slaat een handdoek om en wandelt de woonkamer in. De gordijnen dansen mee op het briesje dat zich door het raam naar binnen laat. Als een warme föhn lost de wind de druppels op haar huid binnen no time op. Buiten klinkt geroezemoes.

Voorzichtig slaat ze het gordijn opzij en werpt een blik naar buiten. Aan de kade zitten groepjes jongeren nog volop te genieten van hun zomerse picknick. Dan vangt iemand haar blik op. Twee donkerbruine ogen kijken naar indringend doch speels aan. Ze begint te blozen en vouwt de handdoek nog iets strakker om haar ranke lijf. De jongen lacht en zij glimlacht verlegen terug.

In plaats van zijn blik af te wenden blijft hij haar met geamuseerde pretogen aankijken. Ze wil het gordijn dichttrekken, maar haar ogen plakken aan de zijne. Hij probeert haar iets duidelijk te maken en geeft een soort knikje met zijn hoofd. Ze begrijpt niet wat hij wilt zeggen. Langzaam went ze haar blik naar beneden. Naar de armen die ze voor haar borsten heeft gekruist. Dan ziet ze wat zijn aandacht getrokken heeft. Boven haar handdoek uit piept haar tepel, inmiddels stijf van lichte opwinding.

Ze bloost, voelt zich enigszins gegeneerd, maar sexy tegelijk. De jongen lacht nu zijn tanden bloot, maar wendt uiteindelijk ook verlegen zijn blik af. Hierdoor is de spreuk echter niet verbroken. Ze tikt op het raam en zwaait vrolijk naar hem. Dan laat ze haar handdoek vallen, draait zich langzaam om en trakteert hem op nog één steelse blik.