Verhaaltjes voor het slapen gaan: ”Smerig, heerlijk ordinair”

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

De veranda

Je pakt mijn hand vast en trekt me naar je toe. Met een paar stappen uit de maat trek je me mee naar buiten en blijf je op de veranda staan. De zon zakt langzaam in de zee. Je gaan langs m’n gezicht. Je pakt mijn hoofd vast en, zonder ook maar iets te zeggen, pak je me vol op m’n mond.

Je tong worstelt zich naar binnen en draait enthousiast rondjes in mijn mond. Je handen vergrijpen zich gulzig aan mijn zachte billen. Mijn handen masseren je nek. Mijn vingers verstrengeld in je haren. Ik trek je haren wat naar achteren en stop met zoenen. Je opent je ogen en tuit je lippen richting de mijne. Ik neem het stokje over.

Heerlijk ordinair

Ik duw je het hoekje om achter de container naast de strandtent. Blikjes liggen overal, peuken lijken net uitgedrukt en het zand is nattig van het ijs uit de container. Smerig, heerlijk ordinair. Ik duw je tegen de stalen wand en neem het stokje over. Je glimlacht en zucht.
Ik volg met m’n hand jouw lichaam en zak langzaam af naar beneden. Van je handen boven je hoofd, langs je armen en je schouders. Een kusje in je nek. Via je borst, je heerlijk strakke buik, langs je heupen. Mijn handen spelen met het randje van je spijkerbroek en ik frummel wat aan de gesp van je riem.

Ik hoor je sneller ademhalen. Ik voel je hart bonzen. Ik glimlach. Heerlijk. M’n handen dwalen verder af naar beneden en glijden via je bovenbeen naar je knie. Daar stop ik. Ik glijd wat meer naar binnen en trek mijn handen via je lies weer terug omhoog. Je adem stokt. Je lichaam verstijft en het is doodstil.

Strelen

Met mijn handen boven m’n hoofd. Op de achtergrond horen we mensen buiten lachen. We horen de harde ‘90s hits, maar ik herken de tekst niet. Ik kijk naar boven. Je hebt je ogen dicht en leunt met je hoofd tegen de stalen wand van de container. In je lies blijf ik met mijn hand spelen. Strelen. Ik wrijf wat harder en verplaats m’n hand iets hoger. Met de andere hand ben ik weer terug bij je riem.

Ik trek de gesp los en draai de stof om de knoop terug. Bijtend op je lip kijk je me aan. Ik glimlach en kijk naar beneden, sterk gefocust op jouw gesp. Je grijpt naar m’n haren en trekt m’n hoofd naar achteren. Je zoent m’n nek, pakt m’n handen vast en duwt me ruw tegen de wand van de container. Daar, waar jij stond. Daar. Met mijn handen boven m’n hoofd. Je handen glijden via m’n armen af naar beneden. Langs m’n schouders, langs m’n borsten naar beneden…

Credits: Mellowed.
Photocredits: Edward Eyer.