Verhaaltjes Voor Het Slapen Gaan: ”Onder m’n rokje..”

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

 

Onder m’n rokje

Ik voel je hand onder m’n rokje glijden en kijk strak voor me uit. Ik doe net alsof er niets, maar dan ook helemaal niets aan de hand is. De gordijnen gaan open en ik zak verder weg in de rood fluwelen stoel. Jouw hand glijdt nog verder onder mijn rokje en je vingers proberen zich baan naar mijn onderbroekje te werken. Mijn benen houd ik stevig op elkaar. De temperatuur in de zaal stijgt en het intro begint.

 

Ik kijk nog steeds strak naar voren. Ik laat mezelf iets zakken in de stoel, waardoor er ruimte komt voor jou handen bij mijn broekje. Ik kijk naar links. Je kijkt strak naar voren, hebt je onderlip tussen je tanden geklemd. Je ene hand onder mijn rokje, de andere op je eigen broek. Om te verbergen wat er daadwerkelijk zit. Ik krijg het warm, voel een warme vochtigheid ontstaan in m’n broekje en beweeg wat ongemakkelijk heen en weer.

 

Het randje…

Je kijkt naar rechts en zoekt mijn blik. Ik kijk terug. Je geeft me een knipoog en nog voordat ik het door heb, glijdt je met je vingers langs het randje van mijn broekje. Je glimlacht ondeugend. Ik probeer naar de flitsende beelden om het scherm te kijken, maar het enige wat ik kan zien is jouw bewegingen uit mijn ooghoek. Je laat je eigen hoofd zakken en beweegt je andere hand bij jezelf op hetzelfde ritme als de hand onder mijn rokje. Ik hoor mezelf harder ademen en houd van schrik mijn hand voor m’n mond. Ik kreun zachtjes als je vingers kleine figuurtjes tekenen in m’n huid.

 

Ik kijk naar rechts en draai m’n nek om te kunnen zien wie of wat er achter ons zit. De mensen graaien gulzig in de grote bak popcorn die ze tussen hun benen hebben staan en kijken met geconcentreerde blik naar het scherm. Ik heb geen popcorn tussen m’n benen. Niets verhullend trek je m’n rokje iets hoger, zodat je hand meer ruimte krijgt. Daar zit ik dan. Letterlijk in m’n onderbroekje.

 

Rood fluweel

Het rode fluweel lijkt minder zacht op mijn blote huid dan ik dacht. Het prikt zelfs een beetje. Ik wiebel van links naar rechts. Jij denkt dat het een teken is en beweegt enthousiast mee met je vingers. Ik haal nog een keer diep adem, kom er niet meer onderuit en kan mezelf niet meer inhouden. Ik zucht. Mijn adem stokt.