Verhaaltjes voor het slapen gaan: ”Nagels in je huid..”

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Je legt je linkerhand op m’n bovenbeen. De stof van mijn badjas ligt soepel over mijn net geschoren huid gedrapeerd. De stof is zacht. Jouw hand nog veel zachter. Je duwt met je duim de stof een stukje verder weg waardoor mijn bovenbeen meer zichtbaar wordt. Ik neem een slok van de donkere Bordeaux.

Die blik

De licht knisperende wijn met een diep karakter danst over mijn tong. Ik neem er nog een en kijk op uit mijn glas. Mijn ogen komen precies over het randje. Ik kijk je recht in je ogen aan. De hoekjes van je mond krullen om en je ogen kijken ondeugend. Zo’n blik heb ik eerder gezien. Ik giechel wat en schuif de stof van m’n badjas opzij. Je legt je hand iets hoger op m’n been en kijkt naar hoe de stof van m’n badjas verder wegglijdt. Ik neem nog een grote slok rode wijn, zet het glas op het marmeren tafeltje voor me en ga op je schoot zitten. De stof bedekt m’n billen nog net, maar mijn benen liggen bloot. Het kanten broekje wordt zichtbaar en je kijkt naar beneden. Je bent afgeleid. Je duim glijdt voorzichtig onder het kanten broekje en je wrijft wat heen en weer. Ik glimlach. Jij glimlacht en veegt mijn haar uit m’n gezicht. Je krult de lok achter mijn oor.

Ik leg je handen op mijn bovenbenen en je knijpt in mijn huid. Ik sluit mijn ogen en buig me verder naar voren. Jouw lippen raken de mijne. Ik bijt zachtjes op je lip en trek mezelf terug. Je kijkt me aan, je zegt niks. Je handen grijpen zich gulziger in m’n huid en je nagels prikken wat. Ik schuif mijn heupen strakker op je schoot en beweeg langzaam heen en weer. Je pakt m’n haar vast. Je krult mijn haar strak om je vingers en trekt mijn hoofd naar achter. Je kust me, bijt me zachtjes in mijn nek en grijpt met je andere hand gulziger naar boven, richting mijn kantenbroekje.

Nagels in je huid

Kippenvel glijdt over mijn lichaam en ik duw m’n heupen nog strakker op jouw schoot. Ik kus je en maak het bovenste knoopje van je witte overhemd open. Ik voel je borst en teken wat met mijn nagels in je huid. Ik kras je iets harder. Er ontstaan rode striemen op je borst en ik trek je volgende knoopje open om er beter bij te kunnen. Jouw ene hand nog steeds in mijn haren verstrikt, je andere hand inmiddels onder de witte stof van mijn badjas. Ik stoei wat met het derde knoopje van je overhemd, maar krijg hem niet los. Met geweld trek ik aan de knoopjes en ze springen los. Je lacht en drukt je lippen op de mijne. Je handen verplaatsen zich over m’n borsten en trekken ruw de band van de jas los. Ik houd mijn handen in je haar en kras met mijn nagels in je huid.

Jouw handen verplaatsen zich. Via de rondingen van m’n borsten speel je met dat randje. Dat ene randje – jij weet precies wat ik bedoel – ik giechel wat en mijn haar valt voor m’n gezicht. Met je ene duim glijdt je onder het randje van het kanten broekje, met je andere duim veeg je de lok weer uit mijn gezicht. Je duim volgt de contouren van mijn gezicht en blijft hangen op mijn lippen. Ik kijk je aan, laat het gebeuren en volg het ritme van je bewegingen met mijn heupen op jouw schoot.

Photocredits: Oscar Mikols.