Verhaaltjes voor het slapen gaan: ”Jouw witte blouse”

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Daar sta je dan

Daar sta je dan. Met je lichtblauwe spijkerbroek losjes op je heupen. Je haalt je ene hand door je haar. Je andere nonchalant tegen de muur van de deuropening geleund.
“Kom je?.”

Ik verzink in gedachten. Je glimlacht en knipoogt. Ik voel de temperatuur stijgen en maak het bovenste knoopje van m’n witte blouse open. Nouja, van jouw witte blouse. Die ik aan mocht.
“Let’s go, ik heb honger, niet te doen.”

‘Maar.. We gaan toch niet zo? Ik bedoel? Moeten we niet even wat aantrekken?’
Meteen knoop ik het bovenste knoopje weer dicht en probeer de blouse wat verder over m’n billen naar beneden te trekken.
‘Allright, we bestellen wel gewoon wat.” Je gooit de deur weer dicht.

Rode lippenstift

Ik zucht, gelukkig, ik hoef zo niet de deur uit. Wat zullen ze wel niet van me denken? Schaars gekleed met rode lippenstift en eigenlijk dus alleen zo’n witte mannenblouse. Makkelijke optelsom denk ik zo. Ik raak in gedachten. Verzink in gedachten.
Wat zou ik graag willen weten wat je nu denkt. Jouw warme lippen in m’n nek. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik je niet eens heb zien aankomen… horen aankomen.

Je lippen maken plaats voor je tong. Ik laat m’n hoofd vallen, draai m’n nek in jouw richting en dwing je richting m’n borsten. Je pakt me. Draait me om en gooit me op bed. Je trekt m’n blouse open en de knoopjes vliegen door de kamer. Je pakt m’n borsten vast en begint ze voorzichtig te masseren. Je benen strak om m’n heupen geklemd. Ik kan helemaal niets meer en ik vind het heerlijk. Ik pak de spijlen van m’n bed vast en kijk je indringend aan. Wat zou ik graag willen weten wat je nu denkt, wat je gaat doen, wat de volgende stap is…
“Schatje”.

Je blik verandert. Even stop je. Je handen los op m’n borsten. Ik bekijk je. Bewonder je en wacht… Jij lijkt het zelfde te doen. Je haalt het haar uit m’n gezicht en kust me. Liever dan net. Rustiger dan net. Je pakt me vast, ik glimlach naar je.

Je bent heerlijk

Ik moet er spontaan van giechelen en nog voor ik het door heb, ontstaan rode blosjes op m’n wangen. Ik geef je een tik tegen je borst en maak er een grapje van. Je lijkt te schrikken van je eigen reactie en kust me. Wilder, heftiger, intenser dan net. Je neemt wat huid uit m’n nek tussen je tanden en je bijt zachtjes. Met je handen nog op mijn borsten glijdt je met je lippen via m’n nek naar beneden. Op zoek naar dat plekje waar ik gek van word. Je bijt nog eens zachtjes en kijkt op. Onze blikken vinden elkaar.
“Je bent heerlijk.”

Photocredits: Oscar Mikols.