Liefde & seks

Verhaaltjes voor het slapen gaan: ‘Jij bent…’

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Let us know wat je ervan vindt! Feedback is altijd welkom.

Ik trek de haakjes los en gooi m’n bh met een grote lus richting jou. M’n slipje laat ik langzaam langs m’n benen naar beneden glijden. Ik kijk om. M’n haar valt soepel over m’n schouders en ik laat m’n hoofd wat naar achter zakken.

“Kom je?.” Ik bijt op m’n lip.
‘Ik kom er zo aan,’ zeg je met een sneaky glimlach op je gezicht. Ik sluit m’n ogen, gooi m’n haar naar achteren en blijf voor de badkamer deur heel even wachten. Naakt. Poedeltje naakt kijk ik je aan. M’n handen in m’n haar gekruld. Bijtend op m’n lip glijden m’n handen over m’n huid. Ik volg de contouren van m’n schouders en zak langs mijn sleutelbeen voorzichtig naar beneden. Ik kras mijn nagels in de huid van m’n borst. Zachtjes, wat harder. Ik grijns en breng m’n vingers naar m’n mond. De wijsvinger. Ik kus mijn vingers en maak mijn wijsvinger nat.

“Kom je nog,” fluister ik. Je reageert niet. Ik hoor je ademhaling en je zit verstijft op bed.
Ik draai met m’n tong een rondje rond m’n vinger en laat hem langs mijn kin, via mijn sleutelbeen weer langs m’n borst glijden. Zo langs m’n tepel. Jouw ademhaling wordt nog zwaarder.

Ik moet er stiekem van grinniken. Ik probeer je nog dieper aan te kijken en mijn hand vervolgt haar weg naar beneden. Over m’n buik, via een rondje langs mijn navel kruip ik, vinger voor vinger, naar beneden. Je kijkt me aan en zegt niets. Je ogen dwalen af. Ze volgen de rondingen van mijn lijf en laten zich verrassen door mijn vingers. Mijn vingers die heel, heel langzaam naar beneden kruipen. Ik wacht even en stop.

Je knikt. Ik vervolg mijn weg naar m’n liezen en kras weer wat met mijn nagels in mijn huid. Ik buk wat verder naar beneden en trek m’n handen via mijn billen weer omhoog. Ik kietel mezelf en geniet. Ik geniet vooral van jouw zware ademhaling. Van die blik in jouw ogen en van mijn macht. De volle macht die je me geeft…

Ik draai m’n billen naar je toe en haal mijn handen weer naar voren. Ik speel wat. Voel wat, gooi m’n hoofd naar achteren en zucht. De blonde lokken vallen losjes over m’n billen.

Ik lach en probeer mezelf te ontdekken. Gewoon daar, precies daar. Recht. Voor jou. Ik voel een vochtigheid zich ophopen en m’n vingers worden warm.
Mijn adem stokt. Ik kreun zachtjes en ga volledig op in mezelf. Ik voel me. Warm en zacht.

En dan. Twee handen grijpen gulzig naar m’n borsten. Je duwt jezelf tegen me aan en grijpt me van achteren vast. Je handen overal. Via mijn borsten, stevig in m’n haar, naar m’n billen. Behalve daar. Ik pak je handen vast en begeleid ze langzaam naar beneden.

“Neem het over. Jij bent.”

Credits: Mellowed.nl

Bridget van Alphen gaat altijd voor een kop rammend goeie koffie of een fijn glas rode wijn. Hotspots ontdekken en trends spotten is wat ze het liefste doet.