Verhaaltjes voor het slapen gaan: ”Ik ben de baas”

Het weekend is weer voorbij en om nog even te genieten van die laatste uurtjes rust hebben we een klein artikeltje van ons broertje Mellowed.nl overgenomen. Zo kunnen jullie ook kennis maken met deze fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Nu is het aan jou..

Ze draait haar hoofd om me beter te kunnen zien en bijt op haar bovenlip. Ik hijg. Ik heb m’n ademhaling niet meer onder controle en begin van alle spanning te giechelen. Met een gek gevoel in m’n onderbuik wacht ik haar reactie af. – Zo’n gevoel wat je vroeger had toen je stiekem een snoepje uit de snoeppot had gejat, of zo eentje toen je nét een biertje teveel op had. – precies dat gevoel. M’n hartslag maakt een sprongetje en ik voel een warme vochtige ophoping ontstaan. Nog steeds heb ik haar haren om m’n vingers gekruld en daarmee trek ik haar hoofd wat naar achteren. Ze lijkt het lekker te vinden. Ik krul nog wat extra centimeters om m’n vingers en haar hoofd schokt. Met haar kin richting m’n mond komt een kleine glimlach tevoorschijn. “Nu is het aan jou. Nu ben jij de baas.”

De glimlach verandert in een wanhopige blik en haar bazige gedrag verdwijnt. Vrijwel meteen. Ze gooit haar handen in de lucht, geeft wat tegengas met haar hoofd en kreunt. Zachtjes. Ik schrik van haar reactie en laat haar haren los. Ze kijkt teleurgesteld op. “Wat doe je nou?”
“Ik weet het niet. Geloof ik.” Ze grijpt m’n handen vast en duwt ze in haar haar. “Houd vast! Stevig.” Ik grijp haar haren ruwer dan ervoor en trek zachtjes. “Harder” zegt ze op dwingende toon. Uit reactie pak ik haar haren steviger vast dan ik eigenlijk wilde en trek haar hoofd in een wilde beweging naar achteren. “Zo ja.” Ik lach. “Zo?” Ze knikt en pakt m’n andere hand. Ze legt hem op haar borst en knijpt mijn vingers stevig naar elkaar. “Doet dat geen pijn?” “Pussy!”

Wat doe je?

Weer kijkt ze me dwingend aan en knikt. “Toe maar.” Ik ga in op haar vraag, haar bevestiging en trek haar haren nog strakker. M’n andere hand volgt in een ruwe beweging over haar borst en ik vervolg m’n weg stiekem richting haar tepel. Koud. Hard. Het rondje om haar tepel – haar tepelhof – wordt harder. Ik haal m’n hand uit haar haar, verlaat met m’n andere hand haar lichaam en ga rechtop zitten. Recht tegenover haar. Haar ogen springen open. “Wat doe je?” “Wacht maar.”

Ik kus haar en met een afwijzende blik kruip ik naar beneden. Ze grinnikt en geeft zich over. Haar hele lichaam ontspant en ik ben in volledig in charge. Via een weg over haar zachte huid stop ik heel even bij haar navel. Ik lik een klein rondje rondom haar navel en spiek omhoog. Ze heeft haar onderlip tussen haar tanden geklemd en haar ontglipt een klein glimlachje. Ik vervolg m’n weg naar beneden en wacht op het randje waar haar broekje altijd zit. Ik weet dat dit háár randje is. Dat ene randje.

Ze klemt haar nagels vast in m’n rug en laat strepen in m’n nek achter. Rillingen trekken over m’n rug, maar ik laat haar niets merken.
“Ik ben de baas” fluister ik tegen mezelf. Ik word ongeduldig en duik tussen haar benen. Het zilte vocht vindt m’n tong. Ik ben de baas.

Meer vurige verhalen lezen? Check it!

Photocredits: