Verhaaltjes Voor Het Slapen Gaan || Grey Tuesday

Onze redactie schrijft verhalen, heel veel verhalen. Van heel creatief tot soms een beetje edgy. De fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtime stories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Grey Tuesday

Na alle hectiek omtrent Blue Monday afgelopen gisteren, ben ik ietwat verslagen. Wat nou Blue Monday.. vandaag is het ook gewoon weer een Grey Tuesday. Het saaie weer en die stomme maatregelen beginnen vat op mij te krijgen. Wat zou ik graag weer eens in een restaurant plaatsnemen om in slechts één avond buitensporig mijn dieet te vernachelen. Maar nee, het is ons nog niet gegund. Gelukkig is er vandaag dan toch een lichtpuntje op deze grijze dinsdag: ik mag eindelijk weer eens een shift op kantoor draaien! Ze zijn zeer strikt op mijn werk, en het is dan ook al heel lang geleden dat ik de muren van mijn thuiskantoor heb kunnen ontsnappen. But Today is the day. En nog een dikke plus: Bram is er ook! Wij, alleen, met z’n tweeën.

Serious business

Wanneer ik op kantoor aankom branden de lichten al. Bram is dus al aanwezig. Ik voel een lichte kriebel in mijn onderbuik. Stiekem heb ik namelijk al een aantal maanden een secret crush op deze collega. Wanneer hij me aankijkt beginnen de hormonen direct door mijn lichaam te gieren. Ondanks mijn verfijnde toespelingen, lijkt Bram geen enkele aanstalten te maken om deze te beantwoorden. Nee Bram houdt het altijd strikt professioneel en soms wat afstandelijk. En juist dát maakt hem zo mysterieus. Wat zou er toch in deze man omgaan? Net als ik de sleutel in het slot steek gaat de deur met een ruk open. ‘Goedemorgen!’, Bram begroet me met een vrolijke glimlach en een kop koffie in de hand. Ik begroet hem, geef hem mijn beste glimlach terug en wandel door de deur de hal in. ‘Koffietijd! Wil jij er ook nog één? vraag ik hem.

Leeg bureau

Nog voordat ik bij de keuken ben voel ik een hand op mijn schouder. Ik draai om en kijk Bram recht in de ogen, die op nog geen 10 centimeter afstand op mij rusten. ‘Niet schrikken, it’s just me’, hij kijkt me doordringend aan. ‘Wat, wat uh kan ik voor je doen?’, stamel ik ongemakkelijk. ‘Luister, ik zie wel hoe je altijd naar me kijkt wanneer we zitten te vergaderen. Ik voel je ogen prikken in mijn rug zodra ik voorbij kom wandelen en heel eerlijk als jij voorbij loopt kan ik het niet laten om naar die lekkere kont van je te kijken’. Mijn mond valt open, Bram komt nog een stapje dichterbij. ‘Luister, ik wil je.. al een hele tijd en nu zijn we met z’n tweeën op kantoor, is dat geen teken?’, fluistert hij in mijn oor. Ik knip verdwaasd maar schenk hem een glimlachje terwijl de blosjes op mijn wangen verschijnen. ‘Zit ik goed?’, vraagt Bram. Zijn lippen naderen de mijne, ik sta als versteend aan de grond genageld. Net voordat zijn oh zo mooie volle zachtroze lippen de mijne raken en ik mijn ogen al sluit, blijft het wel heel stil. Met een geschokte blik open ik mijn ogen en kijk recht door zijn ziel. ‘Is dit een ja?’, vraagt hij maar nu met een iets van onzekerheid dat door zijn stem heen komt. ‘Ja Bram! Je hebt gelijk. Kus me nu maar gewoon!’. In een snelle beweging veegt hij het eerste beste bureau met één arm leeg en legt me gepassioneerd, maar met souplesse neer. Dan raken zijn lippen de mijne..

Lees ook dit verhaaltje voor het slapengaan.