Liefde & seks

Verhaaltjes voor het slapen gaan…

Onze hoofdredactrice schrijft verhalen, heel veel verhalen. Van heel creatief tot soms een beetje edgy. We willen jullie deze dan natuurlijk ook niet onthouden. De fantastische verhaaltjes voor het slapen gaan. Spicy, met een randje, maar niets vulgairs, dat zijn deze bedtimestories. Dus gooi die helderheid van je telefoon / tablet / laptop maar lager en scrollen maar!

Ik sta met m’n heupen strak tegen het aanrecht en leun wat naar voren. De afzuiger maakt overuren en de pannen pruttelen wat. Ik roer door de pak en flip het vlees om.

De deur gaat open en je kijkt om de hoek. “Hey”, zeg je met een lieve glimlach op je gezicht.

“Hey,”

Ik wroet wat verder in het vlees en verplaats m’n gewicht van mijn ene been naar het andere. Mijn billen steken ietwat uit naar achteren en de knoopjes van m’n blouse zijn net ver genoeg open, zodat ik zelf naar binnen kan kijken.

Je dumpt je tas in de woonkamer en komt achter me staan. Je handen glijden door mijn haren en je veegt ze naar links zodat de rechterkant van m’n nek vrij komt. Je kust me zachtjes. Je blaast in m’n nek en verplaatst langzaam met je handen richting mijn taille. Je houdt me stevig vast. Ik volg jouw handen en laat mijn hoofd naar achteren vallen. Ik sluit m’n ogen.

Je kust me verder in m’n nek en volgt de lijnen van mijn schouder richting m’n sleutelbeen. Je schuift de stof van de blouse iets verder opzij en kust de kop van m’n schouder. Ik open m’n ogen, flip het vlees nog een keer om, leg de spatel in de pan en draai me om. Je kust me. Ik kus jou. Ik duw je tegen de aanrecht aan en schuif de gesneden groenten een stukje naar links. Je lacht en kijkt me ondeugend aan. Jij duwt mij tegen het aanrecht aan en tilt me op. Zo. Naast de groenten. Ik kus je. Ik bijt je op je lip en op m’n eigen. Je duwt mij heel even van je af en kijkt naar me.

“Kom hier jij,”

Je duwt m’n benen open en schuift je eigen lichaam ertussen. Je bent op een bepaald ritme te bewegen en ik doe mee. Ik trek je shirt over je hoofd. Kus je in je nek en lik je. Ondeugend. Ik kijk achterom om te controleren of de buren niet mee spieken. Jij duwt m’n hoofd verder weg, zodat weer m’n nek vrijkomt en kust me. Je trekt de knoopjes van m’n blouse verder open, zodat niet alleen de vorm van mijn borsten, maar ook m’n zwarte kanten bh zichtbaar wordt. Je handen volgen hun weg naar beneden.

Photocredits: Pexels.

Bridget van Alphen gaat altijd voor een kop rammend goeie koffie of een fijn glas rode wijn. Hotspots ontdekken en trends spotten is wat ze het liefste doet.