Vaderdag cadeau tips: 5x leuke cadeautjes voor jouw vader

Nog een kleine week en dan is het vaderdag. Een dag om je vader in het zonnetje te zetten. Dit doe ik natuurlijk al te graag, maar ieder jaar sta ik toch weer voor het dilemma: “wat ik moet geven?” Kan jij ook wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Dan heb ik hier wat ideeën op een rijtje gezet. Heb jij nog geniale andere ideeën die zeker aan de lijst toegevoegd moeten worden? Laat het me weten! Wellicht kan ik het op de valreep nog regelen, of onthoud ik het voor volgend jaar.

1. Vaderdag sokken

Heb jij ook zo’n vader die alles al heeft, maar zijn sokken helemaal afdraagt tot de gaten er in zitten? Dan zijn de vaderdagsokken van Happy Socks het perfecte vaderdagcadeau. Een set van 3 in een mooie giftbox. Ik geef toe, een beetje cheesy zijn ze wel. Maarja, eigen schuld. Dan had hij zelf maar op tijd nieuwe moeten kopen.

2. Het Vaderdag Bierpakket

Ik ken maar weinig vaders die geen bier drinken. Dit cadeau komt dus altijd wel van pas. Als niet-bier-drinker blijft het alleen lastig om een goed biertje voor vaderlief uit de kiezen. Juist daarom vind ik de Vaderdag pakketten van Beerwulf ideaal. Zoals ze zelf zeggen “Al het gereedschap dat je vader echt nodig heeft, bevindt zich in onze speciale Vaderdag-gereedschapskoffers, samengesteld door de bierexperts van Beerwulf. Eén ding is zeker: dit geschenk zal zeker in de smaak vallen!” Ze hebben 3 soorten pakketten, van 12, 16 of 20 stuks. Voor iedere prijsklasse wat wils dus.

 

3. Pap, vertel eens

We gaven deze tip ook al voor moederdag, maar dit cadeau is minstens zo leuk voor vaders. ‘Pap, vertel eens!’ is een boek dat je cadeau geeft om vervolgens weer terug te krijgen. Dit boekje staat vol met vragen over je vader die hij in mag vullen. Op deze manier creëert hij een persoonlijk boek, dat hij uiteindelijk weer aan je terug geeft. Zo leer je je vader nog nét wat beter kennen.

4. My dad rocks

Is jouw vader ook een whiskyliefhebber. Dan zijn de ‘My dad rocks whiskey stones’ echt een cadeau voor hem! Deze stenen zijn het perfecte alternatief voor ijsklonten. Ze zijn gemaakt van zeepsteen en koelen de whiskey zonder dat er water bij komt en de whisky verdunt wordt.

5. Last Minute cadeau: Heineken Coolbag

Was jij vaderdag even vergeten en lees jij dit artikel op vaderdag zelf? Dan ben je echt te laat, maar dat betekent niet dat wij je niet alsnog willen helpen. Haast je naar de supermarkt en koop een 8-pack Heineken, dan krijg je er de Heineken Coolbag bij.  Veel hipper dan die suffe koolbox die je vader normaal mee sleurt naar het strand/park. Met alleen een 8-pack en Heineken coolbag als vaderdag cadeau breng je jezelf er te makkelijk van af. Vul de rugtas met nog meer lekkers en verras je vader met een gezellige barbecue of borrel! Een kaartje om je vader uit te nodigen voor die borrel/barbecue kan natuurlijk ook.