Upgrade je look met custom items

De afgelopen jaren zien we steeds vaker dat bedrijven en merken zich bezig houden met customization. Een product of dienst wordt voor jou op maat gemaakt, of gepersonaliseerd naar jou behoefte. Grote merken zoals Adidas en Vans gaan zelfs al zo ver dat jij je eigen schoen kan ontwerpen. Door jou inspiratie en stijl hierop los te laten, creëer jij zo echt je eigen unieke piece.

Customize je eigen fashion items

Natuurlijk kan je altijd je eigen creativiteit de vrij loop laten gaan, en aan de slag gaan met een spuitbus en kwasten. Maar ben je nou ook niet zo’n creabea en laat je het liever aan de professionals over. Dan hebben wij wat inspiratie voor je met toffe ideeën en merken waar jij je eigen look kan customize. Want laten we eerlijk zijn, er is toch niks leuker dan met je eigen ontworpen schoenen of kleding item te pronken.

Kleding

Van denimjacks tot hoodies bij een merk zoals Levi’s kan je online basic items omtoveren tot fashion statements. Ga voor een felle zomer kleur of een juist een neutraal shirt dat je heel het jaar door kunt dragen. Met een custom item kan jij jouw persoonlijkheid doorvoeren in je unieke kledingstijl.

Als je toch liever zelf je handen uit de mouwen steekt is de tie-dye trend een must voor het komende seizoen.

custom items
Foto: Junko Nakase

Schoenen

Om je outfit helemaal af te maken is een sneaker die je zelf hebt ontworpen wat je nodig hebt. Durf out of the box te denken met verschillende prints en materialen. Merken als Vans, Adidas en Nike geven je alle vrijheid om een model te kiezen en dit volledig te editen. Zo loop je toch net even wat trotser door de straten met pattas die niemand anders heeft.

custom items
Foto: Olivia O’Connor

Accessoires

Op het gebied van accessoires is er enorm veel keuze in items die je naar je eigen stijl kunt aanpassen. Merken zoals Anna+Nina en Vedder&Vedder geven je de mogelijkheid sieraden te ontwerpen. Een custom hoesje ontwerpen voor je telefoon met je eigen initalen of een monogram ziet er niet alleen tof uit maar je hebt ook nog eens een gepersonaliseerd item in handen. Voor de zonnige dagen die er aan komen kan je bij Oakley of Rayban je eigen zonnebril montuur kiezen en tot in ieder detail samenstellen.

Hopelijk krijg jij ook gelijk zin om een custom item te gaan ontwerpen, wij in ieder geval wel!

custom items
Foto: KYLE CUT MEDIA