Unicorns for breakfast please!

Hartje winter! En de enige manier om die goed door te komen is met fijne knitwear en heerlijke hot chocolate! Het enige wat die hot chocolate nóg lekkerder kan maken is natuurlijk én een hele berg slagroom én heel veel regenbogen en unicorns!

Instant happy

Want wij worden bij van unicorns en rainbows! Al is het nóg zo’n druilerige dag, komt het er met bakken uit, zit alles tegen….je wordt er gewoon instant happy van! Dat hebben ze bij Creme and Sugar in Anaheim, California helemaal begrepen. Daar draait alles om de vrolijke regenboogkleuren. En hun signature dish sinds een tijdje is, jawel……warme choco! En niet de saaie bruine variant die wij kennen. Nee, door een kleurstofje aan de melk toe te voegen is hij roze! Ja lieve ladies, je leest het goed. Roze hot chocolate. Met on top natuurlijk die berg slagroom EN schuimpjes, marshmallows, discospikkels, unicorns….Kortom: what’s not to like?!! Maar echt!

Unicorn menu

Zoals je hieronder kunt zien, hebben ze niet alleen hun beroemde roze hot chocolate, maar een heel zoet menu gebaseerd op die leuke vrolijke regenboog. Nou snappen we dat je niet gelijk naar California kunt vliegen om je onder te laten dompelen in al deze sweets, maar check hieronder de foto’s voor inspiratie. Ik ga het aanstaande weekend toch maar eens proberen met de meiden. Nom nom!

Life is like a fairy tale!