Trouwen? Check dan Bonjour To You!

Scroll naar beneden om te zien hoe je een pakket van Bonjour To You kunt winnen!

Omdat een van mijn vriendinnetjes gaat trouwen komt er van alles voorbij op het gebied van trouwen. Fotografen, trouwkaarten etc. Ik geniet van al haar verhalen maar ook zeker van de allerlaatste trouw trends. En zo was daar de leuke winkel Bonjour To You!

Bonjour To You

Bonjour To You is een webshop die leuke dingen hebben voor als je gaat trouwen of als iemand die je kent gaat trouwen! Super orgineel en divers. Zo zijn daar de Almost Married Pre Wedding Memory Cards die alle bijzondere momenten voor je bruiloft vast leggen! Voor nu maar ook voor later erg leuk om terug te zien.

Omdat mijn vriendinnetje en haar verloofde allerlei zaken moeten regelen, gebruiken ze deze cards. Zo maken ze een foto als ze hun getuigen hebben gevraagd of als zij bijvoorbeeld hun trouwringen hebben gevonden. Ze maken een foto van het moment met een van hen die de memory card vast houd.

Bonyour To You

Trouwdagboek

Sinds kort is er het ‘I do! Trouwdagboek’, een mooi A4 formaat boek met harde kaft om alle bijzondere, mooie en emotionele bruiloft voorbereidingen in te noteren! Er is ook plek voor de gastenlijst, alle kosten en to do listjes, moodboards én je kunt je Almost Married Cards in het boek plakken. Het boek bestaat uit circa 60 pagina’s en is vanaf nu te koop via Bonjour to You.

Na het zien van alle producten zijn wij fan geworden van deze leuke webshop! Van kaarten, het trouwdagboek tot trouwdecoratie, Bonjour to You heeft het! Ga snel een kijkje nemen en vind zelf iets leuks.
Bij een bestelling vanaf € 14,95- ontvang je nu 20% korting met de code : LADIFY (te gebruiken tot en met 16-3-2016)

Winnen?

Wij mogen 2x een Bonjour To You pakket bestaande uit de Almost Married Cards én het I do! Trouwdagboek weg geven!

Win

Hoe je dit kunt winnen? Simpel!

– Like de Ladify Facebookpagina
– Like de Bonjour To You Facebookpagina
– Like en deel het bericht van onze Facebookpagina over dit artikel

En wie weet ben jij de winnaar van een van de leuke pakketten!