Trending: Everything Velvet

Ik weet niet waarmee de velvet trend ooit begon, maar ik weet wel dat je nu er inmiddels niet meer omheen kunt. Everything Velvet! Je kunt tegenwoordig werkelijk alles in velvet krijgen: van kleding en accessoires tot je complete wooninrichting. Dus ben jij fan van de velvet trend? Dan kun je nu echt helemaal los!

Velvet is een heerlijk zacht, fluweelachtig materiaal met een luxe uitstraling. Zeker wanneer de velvet items in donkere kleuren komen, zoals: bordeaux, donkerblauw, smaragd groen, paas en zwart. Een velvet item geeft jouw outfit of interieur een luxe en romantische uitstraling. Maar hoe stijl je de velvet trend? In je outfit of interieur? We geven je hieronder een portie pinspiratie รฉn hebben de leukste velvet items voor jouw verzameld.

Trending: Velvet Everything

 

Ben je groot velvet fan, dan zeg ik go for it! Genoeg velvet items om jouw complete interieur in velvet te hullen. Maar een statement item, zoals een leuke stoel, poef of (wie durft) bank, geeft jouw interieur al een luxere uitstraling. Hieronder een aantal leuke velvet items om jouw huis mee in te richten.
Trending: Velvet Everything

 

Nog niet genoeg velvet inspiratie?

Bekijk hieronder ons Pinterest bord vol velvet inspiratie!