Trendalert: super lange XXL vesten!

Paris Chique

Afgelopen augustus ben ik vijf dagen naar de fashionstad Parijs geweest. Ik heb daar niet alleen de stad bewonderd, maar natuurlijk ook de super trendy streetstyle van de Parijse vrouw.
De Parijse vrouw is elegant, sophisticated en altijd stijlvol gekleed. Hun stijl wordt ook wel: Paris Chique genoemd. Ze zijn niet super opvallend gekleed, maar combineren perfecte basic items met de laatste trends.

XXL vest

Een trend die ik veel in Parijs zag en ik moet hebben deze herfst/winter is een lang gebreid vest. En dan niet de lange vesten van afgelopen winter! Nee, deze zijn net weer iets anders en daarom echt een musthave deze herfst en winter. De XXL vesten waar ik het over heb zijn een stukje langer en vallen onder de knie, ongeveer op de kuit en sommigen zelfs tot op de enkel. Het is een basic musthave die makkelijk gecombineerd kan worden.

Met de Nederlandse herfst is zo’n vest ideaal om mee naar buiten te gaan, wordt het wat kouder draag er dan een lekkere dikke sjaal bij. Tegen de tijd dat het winter is, wordt het nog leuker en kun je de hele dag doorbrengen in je vest!

vest1_pinterest.com

Inspiratie

Pas wel op dat je het vest goed combineert. Kies voor naturel kleuren en draag het vest met basic items. Met deze inspiratiebeelden kunnen we afkijken hoe anderen deze trendy vesten dragen! Want we willen er natuurlijk niet uitzien alsof we in onze chill outfit de straat op gaan!

vest3_polienne.com

vest2_photo.chisimo.com

vest1_img.dahe.cn

vest6_thedaybookblog.com

vest5_shoemint.hardpin.com

vest4_bloglovin.com