Travel essentials: dankzij deze items ga jij zónder stress op vakantie

Het is tropisch warm in Nederland en de zomer is officieel begonnen. Tijd voor vakantie! Voor sommige mensen kan dit nog wel eens stressvol zijn.. Zeker als je er op het vliegveld achter komt dat de koffer die je mee naar huis wilt nemen niet de jouwe is. Daarom vandaag 5x leuke én handige travel essentials die je reis een stukje relaxter maken.

1. Paspoorthoes

Ken je het gevoel dat je de ene minuut met je ticket en paspoort in je hand staat en één minuut later alles kwijt ben? Nou, ik dus wel. Daarom vind ik een paspoorthoesje i-de-aal. Vouw de hoes om je paspoort, en stop je ticket aan de binnenkant. Met een beetje geluk zitten er ook nog een paar extra vakjes voor overige pasjes zoals die van je reis- en zorgverzekering. Zo houd je alles netjes bij elkaar!

 

 

2. Kofferlabel

Sinds die ene keer dat ik mijn koffer van de band pakte, net voor vertrek naar huis nog éven iets uit mijn koffer wilde halen, en er toen achter kwam dat het toch echt niet mijn koffer was, reis ik niet meer zonder. De oplossing hiervoor is makkelijk: een opvallend koffer label.

3. Opvallende koffer

Bovenstaand probleem is natuurlijk ook op te lossen door geen saaie donkerblauwe koffer te kiezen, maar een leuke gekleurde of eentje met een printje. Ik heb de mijne daarom direct ingeruild voor een baby roze exemplaar. Zo is de kans in ieder geval al een stuk kleiner dat iemand er met jouw koffer vandoor gaat of andersom. En aan leuke opties geen gebrek!

 

https://www.instagram.com/p/BjCmrmPnOL9/?hl=nl&taken-by=suitsuit_

5. Handdoek clips

Hoe handig! Tijdens mijn vakantie in Bonaire zag ik ze voor het eerst: de handdoek klemmen. Iedereen kent wel de frustratie wanneer je na een bezoekje aan de zee terug komt en je handdoek aan de andere kant van het strand ligt. Met deze klemmen gaat je dit niet meer gebeuren! Je klemt je handdoek namelijk gewoon vast aan je bedje! No way dat jouw handdoek nog een eigen leven gaat leiden.

 

Wil je zeker weten dat je dit keer eens op vakantie gaat zónder iets te vergeten? Check dan ook even de 12 items die je vaak vergeet bij het pakken van je koffer!