Toevallig fotoboekje ‘Room for Thought’

Foto’s

Je hele smart Phone staat er waarschijnlijk vol mee! Grappige van avondjes stappen, mooie van dat weekendje weg in Lissabon, van glaasjes bubbels op een terrasje met vriendinnen en ga zo maar door! Vaak perfect ‘gearrangeerde’ foto’s dat wel….want als net dat éne plukje haar niet goed zit of die onbekende loopt net door je beeld, moet de foto toch écht opnieuw!

Niet zo perfect

Hoe leuk is t om van een jaar lang niet zo perfect gestylde foto’s te hebben?! Maar gewoon leuke geïmproviseerde foto’s op ieder willekeurig moment van elke dag! Zo krijg je een super grappig beeld van je leven in dat jaar!

Room for Thought

De app Room for Thought is hiervoor dé uitkomst! Elke dag krijg je op een willekeurig tijdstip een melding. Open je de app dan heb je 3 seconden om een foto te maken. Dus niks perfect gestyld, nee…wat You See is What You get op dat moment! Van je kopje cappuccino ’s ochtends op het werk, je boterham met kaas tijdens de lunch tot die borrel met vriendinnen op vrijdagmiddag! Je hebt nog wel de mogelijkheid om er een mooi filtertje overheen te gooien wat je foto net even de finishing touch kan geven en je kan er ook nog iets bijschrijven! En het leuke van de app is….je kan aan t einde van het jaar je eigen toevallige fotoboekje bestellen tegen een leuk prijsje! Zo heb je in 1 oogopslag in een boekje van 10 x 10 je hele jaar vol leuke, spontane en soms dus heel verassend grappige foto’s!

Wij zijn fan!

Room for thought my album

Room for thought