Tijd voor thee: 5 van de lekkerste theesmaken!

Hoeveel liters thee ik op jaarbasis naar binnen giet, daar durf ik geen inschatting van te maken. In ieder geval zijn het er heel veel. Op kantoor sla ik per dag al zeker 6 tot 8 koppen thee achterover en ook thuis zet ik regelmatig een lekker kopje thee. Waar ik de theezakjes thuis netjes in een theedoos heb, gesorteerd op smaak, heb ik op kantoor een bureaulade vol met zakjes. Eén grote chaos en lekker graaien elke keer als er weer een kom heet water op mijn bureau wordt gezet.

Pickwick Caramel Vanilla

Ik houd enorm van karamel en van vanille. Dat ik deze theesmaak hoog op mijn favorietenlijstje heb staan, mag dan ook geen verrassing zijn. Deze smaak is volgens mij nog vrij nieuw, als in dat ‘ie een paar maanden op de markt is. En ik hoop dat ‘ie blijft 😉

Pickwick Cherry

’s Zomers zijn er een paar soorten fruit waar ik geen genoeg van kan krijgen. Eén daarvan is de aardbei. Een andere is de kers. Ook als theesmaak bevalt deze me uitstekend. De kersenthee van Pickwick heeft een lekkere, volle kersensmaak. Eén tip: laat het zakje niet te lang in het water zitten …

Pickwick Fruit Fusion Pineapple & Lemon

Toen ik voor het eerst met deze smaak in aanraking kwam, dacht ik: wat kan ik hier in vredesnaam van verwachten? Het theezakje hing al een paar minuten in de kom, maar van verkleuring van het water was nog niet echt sprake. De smaak is echter buitengewoon goed. Je proeft de heerlijke combinatie van ananas en citroen: een echte aanrader.

Pickwick Green Tea Coconut

Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van groene thee, maar Green Tea Coconut is heerlijk. Het is wel echt een smaak waar je van moet houden, maar als je er – zoals ik – van houdt, dan kun je er ook geen genoeg van krijgen. Ik zeg: doe mij nog maar een bakkie! 😉

Pickwick Caramelised Pear

Hoeveel pakjes Pickwick Caramelised Pear d’r hier al doorheen zijn gegaan, durf ik ook niet te zeggen. Maar ongetwijfeld zijn dat er heel veel. Deze smaak is zo goed, zo verfijnd en zo lekker .. als ik de rest van mijn leven nog maar één theesoort zou mogen drinken, dan is de kans groot dat het Caramelised Pear is.

Ik ben altijd in voor nieuwe smaken, dus mocht je suggesties hebben dan hoor ik dat uiteraard graag! Laat me gerust weten welke theesmaken ik écht een keer moet proberen.